Κρίστη Στασινοπούλου & Σχήμα ΝΥΝ 9.12.2016 @ ΚΥΤΤΑΡΟ

Την Παρασκευή 9 του Δεκέμβρη η Κρίστη Στασινοπούλου ο Στάθης Καλυβιώτης και η μπάντα τους, «Σχήμα ΝΥΝ» θα εμφανισθούν στο ΚΥΤΤΑΡΟ.

θα  παρουσιάσουν σε …πρώτη ζωντανή μετάδοση μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο, τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκο ΝΥΝ (Riverboat Records / World Music Network) ,

ένα project που διαπρέπει στο εξωτερικό και επιτέλους θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και το αθηναϊκό μουσικόφιλο κοινό, σε μια σκηνή, άρρηκτα συνδεδεμένη με το ένδοξο καλλιτεχνικό παρελθόν της ελληνίδας ερμηνεύτριας και στιχουργού.

Τα νέα τραγούδια θα συνοδεύσουν αγαπημένες στιγμές από το σύνολο της πλούσιας δισκογραφίας της Κρίστης Στασινοπούλου (Greekadelia, Ταξιδοσκόπιο, Τα Μυστικά των Βράχων, Ηχοτρόπια, Υφαντόκοσμος..)

Πρωτοπόροι στην Ελλάδα της μίξης των ελληνικών, βαλκανικών και μεσογειακών  δρόμων και ρυθμών με την ψυχεδέλεια, το πανκ, την electronic και με ελληνικό πάντα στίχο, η Κρίστη και ο Στάθης παίζουν όλα αυτά τα χρόνια  κυρίως στο εξωτερικό, σε φεστιβάλ και σε κλαμπ της παγκόσμιας world music σκηνής. Οι δίσκοι τους κυκλοφορούν και ακούγονται  στα ραδιόφωνα του κόσμου, από την Ευρώπη και την Β. Αμερική, μέχρι την Βραζιλία και την Ιαπωνία, αποκομίζοντας υμνητικές κριτικές και διακρίσεις.

Ο δίσκος ΝΥΝ, κυκλοφόρησε φέτος το φθινόπωρο από την εγγλέζικη δισκογραφική εταιρία Riverboat Records / World Music Network και έχει ήδη μαζέψει τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογήσεις από πολλά γνωστά και έγκυρα μουσικά, και όχι μόνο, μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο. Tον μήνα Οκτώβριο το ΝΥΝ βρίσκεται στην 1η θέση των Transglobal World Music Charts και στην 3η θέση των European World Music Charts των Ευρωπαϊκών ραδιοφώνων.

 

Κρίστη Στασινοπούλου: φωνή, Ινδικό αρμόνιο, μπεντίρ
Στάθης Καλυβιώτης: λαούτο, electronics, live looping, πλήκτρα
Ντίνος Ζούμπερης: μπάσο
Σόλης Μπαρκή: κρουστά

 

Παναγιώτης Κακαλιάς : ήχος 

Στην συναυλία θα συμμετέχουν καλεσμένοι και φίλοι μουσικοί, καινούργιοι και παλαιότεροι συνεργάτες της Κρίστης και του Στάθη.

 

 

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00   /  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134. [email protected]

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από 9/11):

ΚΥΤΤΑΡΟ (ώρες-μέρες συναυλιών)www.kyttarolive.gr

VIVA.GR  http://www.viva.gr/

PUBLIC  http://www.public.gr/

RELOAD STORES  https://www.facebook.com/ReloadStores

SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου  http://www.11876.gr/

ΕΚΜΕΚ – live @ Floral (Σάββατο 27 Δεκέμβρη)

Eπιστρέφοντας στην Αθήνα, οι ανανεωμένοιΕΚΜΕΚ ανεβαίνουν στη σκηνή του Floral το Σάββατο 27 Δεκέμβρη. Στον πυρήνα του προγράμματός τους, το παλιό και νέο προσωπικό τους ...