Κωνσταντίνος Μπιμπής & Πάνος Τζίμας στο Άλφα.Ιδέα

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής συναντάει τον Πάνο Τζίμα σε ένα μουσικό ακουστικό ταξίδι στο φουαγιέ του Άλφα.Ιδέα, που για 3 Πέμπτες μετατρέπεται σε μια υπέροχη μουσική σκηνή για να ακουστούν τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια ξεχασμένα, τραγούδια από τα περασμένα.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και ο Πάνος Τζίμας που είναι και οι δυο μέλη της νέας μπάντας Τhe guilties , λίγο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με τίτλο Satisfaction, συναντιούνται, με αυτοσχεδιαστική και πειραματική διάθεση, δημιουργώντας μια μουσική ιστορία κάθε Πέμπτη που θα χωράει και καλεσμένους έκπληξη.

Σε αυτό τους το ταξίδι, ο Κωνσταντίνος και ο Πάνος θα παρασέρνουν κάθε φορά και έναν ή και παραπάνω Guest έκπληξη, που θα κάνουν αυτό το ταξίδι ακόμα πιο περιπετειώδες.

Σας περιμένουμε στο φουαγιέ του Άλφα.Ιδέα μαζί με τα μυστικά σας και χωρίς «ζώνες ασφαλείας» ταξιδέψτε μαζί μας για 3 ΜΟΝΟ ΠΕΜΠΤΕΣ στις 21.30 μέχρι όσο αντέξετε!

Γενική εισοδος: 5 ευρώ με κρασί ή μπύρα
Τηλ. Κρατήσεων 210 5238742

Ο Monsieur Mininal στο Roof Stage του gazarte

Ο Monsieur Mininal, o δημιουργός με τη μοναδική αισθητική που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει η μουσική του, επιστρέφει με μία full ...