Λαμπερή παγκόσμια πρεμιέρα για την νέα ταινία του Λικ Μπεσόν, “Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες”

Τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης sci-fi ταινίας του Λικ Μπεσόν, “Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες”, στο Grauman’s Chinese Theater στο Χόλιγουντ.

Φυσικά ήταν όλοι εκεί: ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν, οι πρωταγωνιστές Ντέιν Ντε Χάαν, Κάρα Ντελεβίν, Ριάνα, αλλά και πολλοί celebrities!

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

 

Χίλιοι πλανήτες, μία αποστολή: να τους σώσουν όλους! “O Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες” είναι η νέα φουτουριστική μυθολογία, που από πολλούς θεωρείται ο προπομπός των Star Wars και που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα είδος από μόνη της! O θρυλικός σκηνοθέτης των «Leon», «Το Πέμπτο Στοιχείο» και «Lucy», Λικ Μπεσόν, σπάει τα μέχρι τώρα όρια των sci-fi φιλμς και απογειώνει τη νέα του ταινία σε άλλους… γαλαξίες.

 

Στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Ντέιν Ντε Χάαν) και η Λορελίν (Κάρα Ντελεβίν) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Κλάιβ Όουεν), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

 

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Ηθοποιοί: Ντέιν Ντε Χάαν, Κάρα Ντελεβίν, Ριάνα, Κλάιβ Όουεν, Ίθαν Χοκ, Τζον Γκούντμαν, Κρις Γου

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας

Διάρκεια: 129’