Μίλτος Πασχαλίδης: επιπλέον εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου

Κάθε Σάββατο και επιπλέον τις Παρασκευές 25/12, 01/16 & 08/16

 

Με τη φόρα ενός από τα πιο πετυχημένα live της σεζόν, συνεχίζει ο Μίλτος Πασχαλίδης τις εμφανίσεις του στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, προσθέτοντας και  άλλες τρεις εμφανίσεις, 25/12, 01/16 & 08/16.

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς καθώς και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετή του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως απ΄ ό,τι φέρει η στιγμή. 

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο sold out συναυλιών στο Θέατρο Βράχων, με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι. Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.     Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική. Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως  ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική Σκηνή

Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Τηλ: 21 0922 6975

«Εφυγε» ο Ουμπέρτο Έκο

Ο Ιταλός συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο, ο έπασχε από καρκίνο και ήταν δημιουργός των  μυθιστορημάτων «Το όνομα του Ρόδου» και του «Εκκρεμούς του Φουκώ», πέθανε,χτες το ...