«Μην αρχίζεις την… Καψούρα» στο Music Café-Bar-Restaurant «Χημείο»

Πάμε  σε μία stand up comedy διαδρομή, στην αιτία που κάνει τον κόσμο να κινείται… Γιατί υπάρχει μία παγκόσμια σταθερά, που παραμένει αναλλοίωτη, και καταφέρνει να μας τρελαίνει… Οπότε…

 

«Μην αρχίζεις την… Καψούρα»

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Καραγάνης

 

Music Café-Bar-Restaurant «Χημείο» –  από Παρασκευή 13/05/2016, και κάθε Παρασκευή στις 21:30
Ο Κωνσταντίνος και η Εβελίνα, βρίσκονται μονίμως σε μία κατάσταση καψούρας, και αυτό θέλουν να το μοιραστούν μαζί σας. Αλλά δεν ασχολούνται με την καψούρα όπως θα περίμενατε. Έχουν προσεγγίσει το θέμα ανορθόδοξα, και εντελώς κωμικά. Αλλά πίσω από κάθε κωμωδία κρύβεται ένα δράμα. Για την ακρίβεια, ένα καψουρόδραμα.

 

Κάτω από ποιες συνθήκες καψουρεύεσαι; Πόσο διαφορετικές είναι οι συμπεριφορές σου όταν καψουρεύεσαι; Πόση ώρα κάνεις να ετοιμαστείς πριν από ένα ραντεβού ή μία «τυχαία» συνάντηση με την καψούρα σου; Τι πρέπει να κάνεις όταν σε χωρίζει και εσύ μένεις καψουρεμένος; Υπάρχουν τραγούδια για διαφορετικές περιπτώσεις καψούρας; Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θέλουν απάντηση. Και όλο αυτό γεμάτο παιχνίδια, εκπλήξεις διαφορετικές κάθες εβδομάδα, συν ένας guest star έκπληξη, διαφορετικός κάθε εβδομάδα, με μία δική του ιστορία για την καψούρα…
Ένα standup comedy μουσικό πάντρεμα, που θα σε κάνει να θες να καψουρευτείς…
Σας περιμένουμε από Παρασκευή 13/05/2016, στις 21:30, στο Music Café – Bar – Restaurant «Χημείο», Σόλωνος 87-89, στο Κολωνάκι (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)

 

Έλα να πιούμε το ποτάκι μας, και να γίνουμε μία παρέα… Αλλά να είσαι προετοιμασμένος για όλα…

 

 

 

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Καραγάνης

123
Παίζουν: Εβελίνα Παγκράτη, Κωνσταντίνος Καραγάνης

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννή

Ήχος: Νίκος Μυτηλιναίος
Είσοδος: Δωρεάν (η έξοδος είναι μία άλλη ιστορία, γιατί μπορεί  και να καψουρευτείς στην πορεία, και να έχεις να «πληρώνεις»… Οπότε πρόσεχε)

 

Παρασκευή 13/05, και κάθε Παρασκευή στις 21:30, και για 8 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Music Café – Bar – Restaurant “Χημείο

Σόλωνος 87 – 89, Κολωνάκι (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)

Τηλ: 210 – 36 28 377