Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση με ηχοχρώματα Μέσης Ανατολής στο “Ρυθμός Stage”

«To Dance or Not to Dance?» 

Σάββατο 7 Μαΐου

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση με ηχοχρώματα Μέσης Ανατολής
στο “Ρυθμός Stage” το Σάββατο 7 Μαΐου.

Ο κόσμος και η κουλτούρα της Μέσης Ανατολής ανέκαθεν μας γοήτευαν και ασκούσαν μία έντονη έλξη πάνω μας. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού στην Ελλάδα αναπτύχθηκαν από πολύ νωρίς γέφυρες επικοινωνίας με τους πολιτισμούς της νοτιοανατολικής Μεσογείου, γεγονός που αναμφισβήτητα πέρασε και στο «γενετικό κώδικα» της μουσικής και του χορού μας.

Στη μουσικοχορευτική παράσταση «To Dance or Not to Dance?», θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μοναδικά instrumental ανατολίτικα μουσικά κομμάτια, γνώριμα και μη, από τις γείτονες χώρες της Μέσης Ανατολής (Αίγυπτος, Λίβανος, Τουρκία, Συρία κ.α.).

Το μουσικό σχήμα του Χρόνη Ταξίδη, «Tabbal Group – Anatolian Rhythms», θα σας ταξιδέψει σε ένα μοναδικό κόσμο ρυθμών και μελωδιών με κρουστά Μέσης Ανατολής (subadi, dof, dohola, req, katem, mazar), κοντραμπάσο, βιολί, ούτι και κανόνι. Ξεσηκωτικοί ρυθμοί με τη συνοδεία αρμονικών μελωδιών και χορογραφιών από oriental χορεύτριες διεθνούς φήμης θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίo αναμφίβολα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε: «To Dance or Not to Dance?».

Όλα αυτά, στις 7 Μαΐου στις 22.30, σε μία από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, στο “Ρυθμός Stage”. Σας συνιστούμε να μην το χάσετε!

Ρυθμός Stage

Σάββατο 7 Μαΐου

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12€ (με μπύρα ή κρασί)