Μιχάλης Τζουγανάκης: Καλοκαίρι 2015

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album “Ζωντανή ηχογράφηση – Θέατρο Ερωφίλη”, του νέου τραγουδιού “Αντέχω” και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, συνεχίζει τις συναυλίες του και το 2015

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.
Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο, με όργανα της Δύσης, όπως είναι το λαούτο και άλλα παραδοσιακά όργανα.
Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.
Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.
Εμφάνιση Banner Michalis Kalokairi 2015 .jpg

Μαζί του οι μουσικοί:
Λαούτο/Τραγούδι: Αλέξανδρος Τζουγανάκης
Λύρα: Νίκος Φανουράκης
Κιθάρες: Μάριος Λουπάσης
Μπάσο: Μαμπρέ Κασαρτζίαν
Τύμπανα: Ανδρέας Πολκάς
Κρουστά: Νίκος Γκαλονάκης
Ασκομαντούρα/Μαντολίνο: Γιώργος Σαλούστρος

ΙΟΥΝΙΟΣ
*4 ΒΡΑΧΑΤΙ SOCIALISTA
*5 ΕΛΕΥΣΙΝΑ OLA OPA
*19 ΛΑΓΟΝΗΣΙ COPAMAR

ΙΟΥΛΙΟΣ
*18 ΦΡΑΤΖΕΣΚΙΑΝΑ ΜΕΤΟΧΙΑ (ΡΕΘΥΜΝΟ)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
*1 ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
*14 ΚΑΛΥΜΝΟΣ
*19 ΣΥΡΟΣ
*22 MONH ΜΑΛΕΒΙΖΙOY

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
*7 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

***Οι εμφανίσεις ανανεώνονται συνεχώς

 

Α. Vivaldi: L’Estro Armonico με τους Μουσικούς της Καμεράτας–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής

Livestreaming Διαδικτυακή πρεμιέρα Οι Μουσικοί της Καμεράτας Γιώργος Πέτρου Α. Vivaldi: L’EstroArmonico σε όργανα εποχής Σάββατο 13 Φεβρουαρίου | 8:30 μ.μ. Συνθέσεις του κοσμαγάπητου AntonioVivaldi [Αντόνιο Βιβάλντι] θα έχουν την ...