Νέα αυθεντική ρεμπέτικη σκηνή τις Δευτέρες στο Χάραμα Stage

Από αυτή τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου αρχίζει να γράφεται καινούργια ιστορία στο νυχτερινό χάρτη της πόλης.

«Ρεμπέτικη Ιστορία» από το  Χάραμα Stage, με εξαιρετικούς και καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές, ονομαστούς “ρεμπέτες” των ημερών, όλοι μαζί σε ένα σχήμα, κάθε Δευτέρα βράδυ.

Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης Μανώλης Πάππος θα βρίσκεται  αυτό το χειμώνα, τραγουδώντας και παίζοντας το μπουζούκι του όπως πάντα με πάθος, δύναμη και ευαισθησία σε παλιά και νέα τραγούδια. Δίπλα του, στην ιδιαίτερη αυτή μουσική συνάντηση, ο επίσης μπουζουξής Κώστας Δουμουλιάκας, ο τραγουδοποιός και μουσικός Κώστας Τζιαγκούλας και η εξαιρετική Ανατολή Μαργιόλα με την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Το «πάλκο» συμπληρώνεται από τον Amin Allagabo στα κρουστά αλλά και μουσικούς , όπως ο βιολιστής Σενίχ Ουνδέγερ, ο ακορντεονίστας Βασίλης Ζωιτόπουλος και ο κοντραμπασίστας Μιχάλης Δαρμάς.

Εκεί λοιπόν –  σε αυτό το ιδιαίτερο πρόγραμμα  που δικαίως ονομάστηκε «ρεμπέτικη ιστορία» –  θα μπορούμε να ακούσουμε ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια  μιας εποχής που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε.

Τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που άφησαν την σφραγίδα τους… Βασίλης Τσιτσάνης, Μάρκος Βαμβακάρης, Απόστολος Χατζηχρήστος, Γιάννης Παπαϊωάννου,  Δημήτρης Γκόγκος (Μπαγιαντέρας), Στράτος Παγιουμτζής, Βαγγέλης Παπάζογλου, Σπύρος Περιστέρης, Κώστας Ρούκουνας, Σταύρος Τζανάκος, Στελλάκης Περπινιάδης, Γιώργος Κάβουρας, Γιώργος Μπάτης, Παναγιώτης Τούντας, Γιοβάν Τσαούς και άλλοι σπουδαίοι συνθέτες του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Χειμώνας με αυθεντικές ρεμπέτικες βραδιές… βραδιές «ρεμπέτικης ιστορίας» από Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στο Χάραμα Stage.

ΧΑΡΑΜΑ STAGE

Τσαμαδού 19, Πάτρα. Έναρξη 22:30

Είσοδος 6 ευρώ (με ποτό)  – Τιμή φιάλης 70 ευρώ (4 άτομα)

Πληροφορίες – κρατήσεις 2610 671639 και 2610 672444

 

 
ΤΟ ΣΧΗΜΑ
Μανώλης Πάππος (μπουζούκι – τραγούδι)
Κώστας Δουμουλιάκας (μπουζούκι – τραγούδι)
Ανατολή Μαργιόλα (τραγούδι)
Κώστας Τζιαγκούλας (κιθάρα – τραγούδι)
Σενίχ Ουνδέγερ (βιολί)
Amin Allagabo (κρουστά)
Βασίλης Ζωιτόπουλος (ακορντεόν)
Μιχάλης Δαρμάς (κοντραμπάσο)