Νέα κυκλοφορία : ‘Never Change’ EP – Remixed by Αντώνης Κανάκης, Dim Zach, Stefan Biniak.

Το πολυαγαπημένο ‘Never Change’ EP επανακυκλοφορεί από την Mahayana Records με τρία νέα remixes και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες !

 

O Kled Mone (από τη Θεσσαλονίκη) είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του και το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από εξαιρετικές κυκλοφορίες.
Μεγαλωμένος ανάμεσα στη μουσική και τις τέχνες, η ενασχόληση του Kled Mone από μικρή ηλικία με το χώρο της μουσικής ήταν αναπόφευκτη. Άρχισε να μαθαίνει κιθάρα όταν ήταν 10 ετών.
Μετά το σχολείο, σπούδασε Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία στην Ελλάδα. Το ύφος του χαρακτηρίζεται από σκοτεινές και μελαγχολικές νότες και ο ήχος του περιλαμβάνει ευάλωτες λεπτομέρειες συναισθηματικής έντασης, διατηρώντας παράλληλα αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία.Οι δικοί μας Αντώνης Κανάκης και Dim Zach αλλά και ο παγκόσμιας φήμης βερολινέζος DJ και παραγωγός Stefan Biniak (με additional φωνητικά της Sma Rag Da) ανέλαβαν το έργο να ‘πειράξουν’ το υπέροχο ‘Νever Change’ EP, που αγαπήσαμε πριν 2 χρόνια, και να το ξαναπαρουσιάσουν σε τρία νέα remixes.
iTunes
Spotify
Deezer
GooglePlay
Traxsource
Beatport

 

“Κλωστή απ΄ το φεγγάρι, βελόνι απ΄ τον ήλιο” Στο Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140)

«Κλωστή απ΄ το φεγγάρι, βελόνι απ΄ τον ήλιο» υφαίνουν τα παραμύθια που θα αφηγηθεί η Καλλιόπη Λιαδή, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στις 20:30.  Η αφήγηση απευθύνεται σε ενήλικες και ...