Νέες Κυκλοφορίες απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός

0

 

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ο Ουμπέρτο Έκο, ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς και φιλοσόφους του 20ού αιώνα, επιστρέφει με νέο μυθιστόρημα: το ΦΥΛΛΟ ΜΗΔΕΝ είναι ένα βιβλίο επίκαιρο και διαχρονικό για την «κακή», ανήθικη δημοσιογραφία αλλά και για τη δημοσιογραφία που φιμώνεται όταν πλησιάζει πολύ κοντά στην αλήθεια. Στην ξένη λογοτεχνία έχουμε επίσης ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ του Φρέντρικ Ούλσον, μπεστ σέλερ στη Σουηδία, για τους λάτρεις του καταιγιστικού ρυθμού και των θεωριών συνωμοσίας.

Στην ελληνική λογοτεχνία έχουμε το νέο βιβλίο των Λία Ζώτου και Θοδωρή Καραγεωργίου, οι οποίοι μετά το πολύ επιτυχημένο περσινό τους «Σαν τα φύλλα του καπνού» μας δίνουν ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ένα μυθιστόρημα που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες μέχρι τους αμπελώνες της Γαλλίας. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ του Γιώργου Ν. Μανιάτη είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας Η Αντανάκλαση του χρόνου, στο οποίο εκτυλίσσεται η ζωή των ηρώων στα χρόνια μετά την Απελευθέρωση.

«Για να ζούμε καλύτερα», κυκλοφορεί μια πληθώρα νέων βιβλίων: ο Γιώργος Πιντέρης θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μας με το 19+1 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ, ενώ τα εύχρηστα βιβλία από τη σειρά ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση τεσσάρων εκ των μεγαλύτερων προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου (κατάθλιψη, άγχος, κάπνισμα, παχυσαρκία).

Ο Ντέιβιντ Ουάλιαμς, ο πιο σημαντικός και ευπώλητος συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων τα τελευταία χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, επιστρέφει: Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΚΛΕΦΤΡΑ είναι μια χιουμοριστική περιπέτεια για αγόρια και κορίτσια. Στους εφήβους απευθύνεται και το ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ από τη Μάγια Βαν Γουάγκενεν. Επίσης, επανακυκλοφορούν, με καινούργια εξώφυλλα, ακόμα πέντε αγαπημένα παιδικά βιβλία του Νο 1 παραμυθά στον κόσμο Ρόαλντ Νταλ.

Για τους μικρούς  φίλους κυκλοφορούν δυο υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία: την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΟΥΠΟΛΗ της Μαριλίτας Χατζημποντόζη και τον ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ του Τζ. Μπαρί.

Τέλος, θ ότι ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Τζόναθαν Φράνζεν έρχεται στην Ελλάδα στις 28 Απριλίου για μια μοναδική εκδήλωση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση όπου θα συνομιλήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο Αναστάση Βιστωνίτη.

Ελληνική Λογοτεχνία

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ – ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την επιτυχία του ΣΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ, το συγγραφικό δίδυμο επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες μέχρι τους αμπελώνες της Γαλλίας.

Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 2 - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 2 – ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παρακολουθεί τους ήρωες στα χρόνια μετά την Απελευθέρωση.

separator

Ξένη Λογοτεχνία

ΦΥΛΛΟ ΜΗΔΕΝ - ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

ΦΥΛΛΟ ΜΗΔΕΝ – ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Ο κορυφαίος Ουμπέρτο Έκο, ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς και φιλοσόφους του 20ού αιώνα, μας παραδίδει ένα βιβλίο επίκαιρο και διαχρονικό για τον σκοτεινό κόσμο της δημοσιογραφίας.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ - ΦΡΕΝΤΡΙΚ Τ. ΟYΛΣΟΝ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ – ΦΡΕΝΤΡΙΚ Τ. ΟYΛΣΟΝ

Ένα θρίλερ για τους λάτρεις του καταιγιστικού ρυθμού και των θεωριών συνωμοσίας των βιβλίων του Νταν Μπράουν. Το βιβλίο έγινε αμέσως bestseller στη Σουηδία, έχει πουληθεί σε 25 χώρες, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο.

separator

Γενικών Γνώσεων

19+1 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΤΕΡΗΣ

19+1 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΤΕΡΗΣ

Ένας οδηγός διαπραγματεύσεων και πειθούς που θα ανοίξει στους αναγνώστες νέους δρόμους σκέψης και θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις τους.

separator

Εύχρηστα, σύντομα και επί της ουσίας, τα μικρά αυτά βιβλιαράκια υπόσχονται να βοηθήσουν στην καταπολέμηση τεσσάρων εκ των μεγαλύτερων προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου (κατάθλιψη, άγχος, κάπνισμα, παχυσαρκία). Γραμμένα από ειδικούς αλλά και ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, αποφεύγουν το “διδακτικό” ύφος και προσεγγίζουν με φιλικό τρόπο τον αναγνώστη, προτείνοντας ρεαλιστικές και εφικτές λύσεις.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ - ΣΑΪΜΟΝ ΑΤΚΙΝΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΣΟΥ ΑΤΚΙΝΣΟΝ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ - ΚΑΘΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ - ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΕΛΤΟΝ

Παιδική Λογοτεχνία

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ - ΜΑΓΙΑ ΒΑΝ ΓΟΥΑΓΚΕΝΕΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ – ΜΑΓΙΑ ΒΑΝ ΓΟΥΑΓΚΕΝΕΝ

Η αληθινή ιστορία μιας έφηβης που κατάφερε, ακολουθώντας τις οδηγίες ενός παλαιομοδίτικου βιβλίου, να ξεφύγει από την “κοινωνική αφάνεια” και να γίνει δημοφιλής. Ένα βιβλίο για κάθε κορίτσι που αισθάνθηκε αποκλεισμένο από κλίκες και παρέες.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΚΛΕΦΤΡΑ - ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΚΛΕΦΤΡΑ – ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ

Ο πιο σημαντικός και ευπώλητος συγγραφέας παιδικών βιβλίων της Μεγάλης Βρετανίας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με μια νέα χιουμοριστική περιπέτεια για αγόρια και κορίτσια.

separator

Εικονογραφημένα Βιβλία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΟΥΠΟΛΗ - ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΟΥΠΟΛΗ – ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ

Η συνέχεια της επιτυχημένης Ευτυχούπολης, με τις πανέμορφες εικόνες του Γιώργου Πετρίδη.

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ - ΤΖ. Μ. ΜΠΑΡΙ

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ – ΤΖ. Μ. ΜΠΑΡΙ

Μια πανέμορφη καλαίσθητη έκδοση της κλασικής ιστορίας του Πίτερ Παν. Η ιστορία για το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ, ζωντανεύει με τα πινέλα του γνωστού Βέλγου εικονογράφου Κεντέν Γκρεμπάν.

separator

Επανακυκλοφορούν τα βιβλία του Ρόαλντ Νταλ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ - ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
ΟΙ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ
ΟΙ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ - ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ - ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ

ΜΑΤΙΛΝΤΑ

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΟΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΜΑΤΙΛΝΤΑ - ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΟΡΟΔΑΚΙΝΟ - ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ

No comments

Λαϊκή Βραδιά στο Green Park

Δεκέμβριος προ των πυλών, και το Green Park  σχεδιάζει έναν μουσικά υπέροχο μήνα για όλους . Ξεκινά με Λαϊκή Βραδιά, το Σάββατο 10/12 και ώρα ...