Νέες κυκλοφορίες από Εκδόσεις Ψυχογιός

Η χρονιά ξεκίνησε δυνατά με τα δύο εμβληματικά έργα του Τζορτζ Όργουελ, το 1984 και το βιβλίο Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ σε δύο ολοκαίνουργιες φροντισμένες εκδόσεις, εφάμιλλες του 21ου αιώνα.Το ανέκδοτο έργο του Αντώνη Σαμαράκη ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, το χειρόγραφο του οποίου ανακάλυψε η σύζυγός του, έρχεται να ολοκληρώσει τη νέα καλαίσθητη σειρά των βιβλίων του, που επανακυκλοφόρησαν ανανεωμένα προς το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.Τέλος, ξεχωρίζει το πολύ χρήσιμο βιβλίο της βραβευμένης και πολυμεταφρασμένης Βρετανοτουρκάλας συγγραφέως Ελίφ Σαφάκ, που έχει τίτλο ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ.Τα παιδικά βιβλία είναι αφιερωμένα στην επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα για την Επανάσταση μέσα από πολύτιμα βιβλία, όπως είναι ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, καθώς και για τη ζωή των παιδιών εκείνα τα χρόνια με το βιβλίο ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.Επίσης, θα διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες και θα απολαύσουν τη συναρπαστική περιπέτεια ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑΣ, που αποτελεί το 5ο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ του αγαπημένου συγγραφέα Χρήστου Δημόπουλου.
Ένας βαρύς όρκος και ένας ανεκπλήρωτος έρωτας στη γεμάτη μαγεία και μυστήριο καστροπολιτεία του Μυστρά.Τιμή πώλησης: 17,70 €Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΚΛΕΨΑ
Δείτε περισσότερα…
Από τη ρομαντική πένα της Ρόζαμουντ Πίλτσερ μια ιστορία για μια γυναίκα που μαθαίνει να συγχωρεί τον πρώην αγαπημένο της, αλλά και τον εαυτό της, όταν τον συνοδεύει σ’ ένα ταξίδι όπου ανακαλύπτει ότι ο έρωτας είναι πάντα μια πιθανότητα.Τιμή πώλησης: 16,60


Δείτε περισσότερα…ΑΓΡΙΟ ΘΥΜΑΡΙ
Με φόντο μια πανέμορφη έπαυλη στην Κορνουάλη, λίγο πριν από τον B´ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτυλίσσεται η ιστορία ενηλικίωσης μιας γυναίκας, που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον έρωτα και τη λύπη καθώς γυρίζει πίσω… στο σπίτι.Δυο αληθινά αριστουργήματα, δυο βιβλία που τα διαβάζεις ξανά και ξανά και τα θυμάσαι για πάντα.
Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ ΑΟ ΓΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ Β
Τιμή πώλησης: 19,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 19,90 €Δείτε περισσότερα…
Ένα αφήγημα-μαρτυρία του Αντώνη Σαμαράκη, που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σκέψεις και συναισθήματά του απέναντι στην έννοια και τη σημασία τού να είσαι χριστιανός.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
Τιμή πώλησης: 11,10 €
Δείτε περισσότερα…
Το βιβλίο αυτό της βραβευμένης Ελίφ Σαφάκ είναι μια ισχυρή και εμψυχωτική έκκληση προς μια συνειδητή αισιοδοξία, βασισμένη στη δύναμη που έχουν οι ιστορίες των άλλων να μας ενώνουν. Μεταξύ των κορυφαίων τίτλων του 2020 σύμφωνα με τα έντυπα The Guardian, The Independent, Cosmopolitan.Τιμή πώλησης: 7,70 €
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ
Δείτε περισσότερα…
Αυτός ο εύχρηστος οδηγός τσέπης προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να αντεπεξέλθετε σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Θα σας μάθει τα βασικά της επιβίωσης, από τα πιο κρίσιμα, όπως είναι το νερό και τα τρόφιμα, μέχρι τις γνώσεις και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για να κάνετε τη ζωή σας υποφερτή ύστερα από μια καταστροφή.
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
Ο Ήπιος Θερμοκήπιος επιστρέφει δριμύτερος σε μια συναρπαστική περιπέτεια που μεταφέρει τους αναγνώστες του στην Επανάσταση του 1821. Αυτή τη φορά ο Ήπιος και τα εγγόνια του θα εξερευνήσουν μυστικά της θρυλικής καπετάνισσας Μαντώς Μαυρογένους.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑΣ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 5
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
Πρωτότυπο και μεγάλο εικονογραφημένο βιβλίο με σύγχρονη εικονογράφηση και με σπιρτόζικο κείμενο του Χρήστου Δημόπουλου, με θέμα την Επανάσταση του 1821. Επικεντρώνεται στην καθημερινότητα των παιδιών και των ανθρώπων που ζούσαν στην Ελλάδα εκείνη την εποχή.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Τιμή πώλησης: 13,30 €
Δείτε περισσότερα…
Βιβλίο σε σκληρή βιβλιοδεσία και τετράχρωμη εικονογράφηση της βραβευμένης Πετρούλας Κρίγκου, που παρουσιάζει στα παιδιά το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας. Ένα στολίδι για κάθε βιβλιοθήκη.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
Ένα εντυπωσιακό εικονογραφημένο λεύκωμα για παιδιά που παρουσιάζει πενήντα ανθρώπους, περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς, οι οποίοι αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο τις ιστορίες τους, δίνοντας μια ανθρώπινη νότα στα γεγονότα της εποχής. Όλοι τους –αγωνιστές, υποστηρικτές, φιλέλληνες, αντίπαλοι, άντρες αλλά και γυναίκες– ξεχώρισαν και συνέδεσαν τη ζωή και το όνομά τους με ένα από τα κρισιμότερα γεγονότα της νεότερης ελληνικής ιστορίας και έβαλαν το λιθαράκι τους για τη δημιουργία της Ελλάδας που γνωρίζουμε και στην οποία ζούμε σήμερα.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα…
Τα μικρά παιδιά θα βρουν σε αυτό το βιβλίο πολλές σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τους ήρωες του 1821, καθώς και πολλά αυτοκόλλητα για να ζωντανέψουν σκηνές από τον κόσμο εκείνης της εποχής.
Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Τιμή πώλησης: 4,40 €
Δείτε περισσότερα…
Τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν πολλούς και σπουδαίους ήρωες της Επανάστασης του 1821, θα μάθουν μερικά από τα κατορθώματά τους και θα ζωγραφίσουν τις εντυπωσιακές τους φορεσιές.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Τιμή πώλησης: 3,30 €
Δείτε περισσότερα…
Κυκλοφόρησαν στις 14 ΙανουαρίουΤα εμβληματικά έργα του Τζορτζ Όργουελ «1984» και «Η φάρμα των ζώων» έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά μας ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ και κυκλοφορούν σε νέες καλαίσθητες εκδόσεις και μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ.
1984
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα…
Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝΤιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…

ΚΟΜΗΣ Χ-Μαζί

Μην ψάχνεις το άλλο σου μισό αν δεν νιώθεις ολόκληρος” Το νέο τραγούδι του Κόμη Χ είναι βγαλμένο από την πραγματικότητα. Μια εξομολόγηση, μια ευχή ...