Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κέδρος

Η κρουαζιέρα του τρόμου
MATS STRANDBERG
Η κρουαζιέρα του τρόμου
Χίλιοι διακόσιοι επιβάτες γεμάτοι προσδοκίες ταξιδεύουν με το κρουαζιερόπλοιο Μπάλτικ Καρίσμα από τη Σουηδία στη Φινλανδία.
Για ένα εικοσιτετράωρο διασκεδάζουν και αφήνουν πίσω τους την καθημερινότητα και όλες τις αναστολές τους. Μέσα στο πλοίο όμως παραμονεύει κάτι αδιανόητα τρομακτικό, από το οποίο δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν.
ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.
Μετάφραση: Γιώργος Μαθόπουλος | Σελ.:576 | Τιμή: 18.80 ευρώ | ISBN: 978-960-04-4957-0
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Στο λόφο του Γουότερσιπ
ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΝΤΑΜΣ
Στο λόφο του Γουότερσιπ
Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ που έχει γίνει μίνι σειρά και προβάλλεται από το NETFLIX.
Μια ιστορία γεμάτη συμβολισμούς και καυστικό χιούμορ. Ένας ύμνος στην περιπλάνηση, στο όραμα, στην ηθική, στην ατομική ελευθερία και στην από κοινού δράση. Μια καταπληκτική ιστορία που μπορεί να διαβαστεί και να ξαναδιαβαστεί από διαφορετική κάθε φορά οπτική γωνία, και να αγγίξει αναγνώστες κάθε ηλικίας.
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή | Σελ.: 568 | Τιμή:18.00 ευρώ | ISBN: 978-960-04-5001-9
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Η μοναξιά της βαρύτητας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΜΑΤΗΝΟΣ
Η μοναξιά της βαρύτητας

Η δεκαετία του ’80 – της κατάρρευσης του ανατολικού μπλοκ και των μεγάλων ευρωπαϊκών αλλαγών – ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια του Άμμωνα Πόλαχ, φοιτητή ιατρικής και παιδιού-θαύματος της τσεχοσλοβακικής ποίησης. Μόνο που αυτά τα μάτια δεν είναι δικά του: καθώς τυφλώθηκε στην εφηβεία του, του μεταμόσχευσαν τα μάτια του αγαπημένου του παππού, ενός φημισμένου ψυχιάτρου που αναζητούσε τη βαθύτερη ουσία της ανθρώπινης φύσης μέσα από αμφιλεγόμενα πειράματα.
Σελ.: 328 Τιμή: 13.30 ευρώ | ISBN: 978-960-04-4922-8
Φοβού τους Έρωτας και δώρα φέροντας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Σ. ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ
Φοβού τους Έρωτας και δώρα φέροντας

Ιστορίες με απώλειες και ερημιά. Ιστορίες για τα καμώματα του Έρωτα, τις μεταμφιέσεις, τα ψέματα, τα φαρμακερά βέλη του.
Είναι ανίκητος ο θεός αυτός της χαράς, της ηδονής και της οδύνης; Είναι μήπως διπλός πράκτορας του Δία και του Θανάτου; Είναι ευλογία ή κατάρα; Μπορεί να σε πάει στον Όλυμπο αλλά και στον Αχέροντα, έχε τον νου σου!
Σελ.:  128 Τιμή: 9.90 ευρώ | ISBN: 978-960-04-5006-4
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Άστατος καιρός. Μικρά κείμενα για την τέχνη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ
Άστατος καιρός. Μικρά κείμενα για την τέχνη

14 μικρά κείμενα δημοσιευμένα τα περισσότερα σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Aποτυπώνουν τη βαθιά αίσθηση και συναίσθηση της ποιητικής συνάφειας του Γιάννη Ψυχοπαίδη με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, την ελληνική καλλιτεχνική παράδοση και το ελληνικό τοπίο.
Το βιβλίο περιέχει ασπρόμαυρα σχέδια και φωτογραφικό υλικό. 
Σελ.:  120 Τιμή: 13.30 ευρώ | ISBN: 978-960-04-5003-3
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Έλενα Ρέριχ. Στο κατώφλι του νέου κόσμου
ΕΛΕΝΑ ΡΕΡΙΧ
Στο κατώφλι του νέου κόσμου. Όνειρα, Οράματα και επιστολές της Έλενας Ρέριχ

Το βιβλίο Στο Κατώφλι του Νέου Κόσμου είναι μια ματιά στη φλογερή ζωή της ακούραστης εργάτριας, στοχαστή και δασκάλας, Έλενας Ρέριχ.
Σελ.:  272 Τιμή: 16.60 ευρώ | ISBN: 978-960-04-4963-1
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
Διαγωνισμός
Στείλτε e-mail στο [email protected] μέχρι τις 15 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 το πρωί, γράφοντας στο «Θέμα» το ονοματεπώνυμό σας ή το ψευδώνυμό σας και στο «Περιεχόμενο»  τον τίτλο ενός εκ των έξι νέων βιβλίων που είδατε στο σημερινό newsletter και επιθυμείτε να κερδίσετε. Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στο fb των εκδόσεών μας στις 16 Απριλίου 2019 και θα λάβουν μήνυμα στο e-mail τους.

Theo & The Boogie Sinners “Sugar Cane” – νέο single

Θοδωρής Αλεξίου (Theo) είναι ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, διεθνής μουσικός, και εμφανίζεται όλο το χρόνο με τους Boogie Sinners στην Ελλάδα καθώς και ...