Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το νέο εκδοτικό  πρόγραμμα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ  κυκλοφορεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου και αποτελείται από 6 νέα παιδικά βιβλία.
Δύο αγαπημένα κλασικά παραμύθια με εξαιρετική εικονογράφηση και σελίδες με λεπτοδουλεμένες διάτρητες εικόνες, που αποκαλύπτουν εντυπωσιακά την εξέλιξη της ιστορίας στους μικρούς αναγνώστες.
ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ ΜΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΟΠΤΙΚΑ
Τιμή πώλησης: 11,10 €
Δείτε περισσότερα…
Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΟΠΤΙΚΑ
Τιμή πώλησης: 11,10 €
Δείτε περισσότερα…
Σε αυτά τα υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία, τα παιδιά μπορούν να μάθουν με διασκεδαστικό τρόπο πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα και τα ζώα, ανοίγοντας τα πολυάριθμα παραθυράκια.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο νέος τίτλος της επιτυχημένης σειράς Βρες με! εστιάζει στο καθημερινό λεξιλόγιο του νηπίου, το οποίο συνδέει λεξούλες με εντυπωσιακές εικόνες που ξεπετάγονται.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα…
Η Ρένα και ο Μίμης, τα αγαπημένα αδελφάκια των παιδιών, επανέρχονται με ένα βιβλίο εκμάθησης καλών τρόπων και ευγενικών φράσεων, το οποίο περιλαμβάνει διάγραμμα προόδου και αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ

Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” – Παρασκευή 20 Μαΐου

Συμμετέχουν φιλικά ο Σταύρος Σιόλας και η Μπέττυ Χαρλαύτη   Ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, και ο πρωτοεμφανιζόμενος συνθέτης Δαμιανός Πάντας ...