Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 Παρουσιάζεται το τρίτο και πολυαναμενόμενο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Ψυχογιός, για το Β’ εξάμηνο του 2019, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Με ιδιαίτερη χαρά οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ καλωσορίζουν τη Victoria Hislop με το νέο της βιβλίο που έχει τίτλο ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ. Ένα μυθιστόρημα που ρίχνει φως στα τραύματα της Ελλάδας μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας, από τη συγγραφέα του παγκόσμιου best seller ΤΟ ΝΗΣΙ.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζουν ακόμα:

– Το νέο βιβλίο του νομπελίστα Καζούο Ισιγκούρο με τίτλο ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΡΦΑΝΟΙ.
– ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, το έκτο μέρος της σειράς-φαινόμενο MILLENIUM, που ξεπέρασε τα 100.000 αντίτυπα διεθνώς, με πρωταγωνίστρια την cult ηρωίδα Λίσμπετ Σαλάντερ.
– ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΪ, μια γοητευτική περιπλάνηση στα βουλεβάρτα του Παρισιού του Μεσοπολέμου, με τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ, τη σύζυγό του Χάντλι Ρίτσαρντσον, τη Γερτρούδη Στάιν, τον Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ και όλη τη σημαντική λογοτεχνική παρέα που έμεινε στην Ιστορία.
– Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, ένα καθηλωτικό σκοτεινό θρίλερ στη Χώρα των Βάσκων.
– Ο ΣΤΟΧΟΣ, ένα κορυφαίο εγχειρίδιο του μάνατζμεντ το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία για το μάνατζμεντ διεθνώς και – η εικονογραφημένη έκδοση του δεύτερου βιβλίου Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για κάθε συλλέκτη και φαν του Χάρι Πότερ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 23 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.

Όλη η ιστορία της Ελλάδας, από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα, ζωντανεύει μέσα από την επική ιστορία μιας συνηθισμένης γυναίκας που αναγκάστηκε να ζήσει μια ασυνήθιστη ζωή.

Το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως του παγκόσμιου best seller ΤΟ ΝΗΣΙ.

Τιμή πώλησης: 18,80 €
Δείτε περισσότερα…
ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ Μια ιστορία για τη δύναμη των δεσμών αίματος, τη δίψα για επιβίωση, τη διαχρονικότητα του έρωτα, την ανάγκη για «πατρίδα».

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα μυθιστόρημα για τις χαμένες πατρίδες και για το δράμα των Αρμενίων, μέσα από την ιστορία του Μιχάλη, που βίωσε αμέτρητες φορές τον πόνο αλλά και την αγάπη.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΡΦΑΝΟΙ
Ένα βιβλίο για τη μνήμη και το παρελθόν, γραμμένο με τον μοναδικό τρόπο του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Καζούο Ισιγκούρο.
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα…
Το έκτο μέρος της σειράς MILLENNIUM, με ηρωίδα τη Λίσμπετ Σαλάντερ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ. H σειρά αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, αφού οι συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει
τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε
περισσότερες από 50 χώρες.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ Ένα καθηλωτικό, σκοτεινό θρίλερ, όπου θρύλοι, αρχαιολογία και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν ένα πυκνό μυστήριο. Κι όπου ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής είναι η ίδια η Βιτόρια, η γοητευτική πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ο νεαρός Χέμινγουεϊ και η πρώτη του γυναίκα, Χάντλι, ζουν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες στον χώρο της λογοτεχνίας στο μποέμικο Παρίσι του 1920.

NEW YORK TIMES BEST SELLER ‒ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ 34 ΓΛΩΣΣΕΣ!

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΪ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Bullying, gaslighting, ghosting, παθητική επιθετικότητα και πολλές άλλες μορφές ψυχολογικού πολέμου αναλύει η γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου στο νέο βιβλίο της, δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπισή τους στην οικογένεια, στην εργασία αλλά και στις ερωτικές και φιλικές σχέσεις.
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα…
Ένα βιβλίο από τον διευθυντή του Κέντρου Ερεύνης της Ιστορίας του Νεώτερου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών που αναλύει ευσύνοπτα και με ακρίβεια τις αιτίες που οδήγησαν σε σύγκρουση βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς, σηματοδοτώντας έτσι τις απαρχές του Εθνικού Διχασμού.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ. 1915-1922
Ο ΣΤΟΧΟΣ Ένα κορυφαίο εγχειρίδιο του μάνατζμεντ, γραμμένο σαν αγωνιώδες μυθιστόρημα. Με πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων σε 35 χώρες, Ο ΣΤΟΧΟΣ αποτελεί ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία για το μάνατζμεντ διεθνώς, ενώ διαβάζεται υποχρεωτικά από όλα τα κορυφαία στελέχη της Amazon
για να σχεδιάσουν το μέλλον
της εταιρείας.Τιμή πώλησης: 19,90 €

Δείτε περισσότερα…
Το 2ο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ σε εντυπωσιακή εικονογραφημένη έκδοση του Τζιμ Κέι.
Το τέλειο δώρο για κάθε συλλέκτη και φαν του Χάρι Πότερ.
Τιμή πώλησης: 29,90 €
Δείτε περισσότερα…
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑ Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και η ευπώλητη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κορνίλια Φούνκε ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μετατρέψουν την ταινία του Ντελ Τόρο Ο λαβύρινθος του Πάνα σε ένα επικό μυθιστόρημα φαντασίας. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Απευθύνεται σε εφήβους και ενηλίκους, φαν της φαντασίας και του μύθου αλλά και της Ιστορίας.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
Το 6ο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ συνεχίζει να μεγαλώνει με 13 ορόφους τη φορά. Κυκλοφορεί σε 36 χώρες, έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις του New York Times Bestseller List, ενώ έχει διακριθεί με αμέτρητα βραβεία παγκοσμίως.
Για παιδιά από 8 ετών και άνω.Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 78 ΟΡΟΦΟΥΣ
ΜΑΞ ΤΙΛΤ 2 - 80 HΜΕΡΕΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ Κυκλοφορεί το 2ο βιβλίο της σειράς ΜΑΞ ΤΙΛΤ, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη δράση και περιπέτεια. Πρωτότυπο στοιχείο της σειράς είναι το πάντρεμα με το έργο του Ιούλιου Βερν. Για αγόρια και κορίτσια από 11 ετών και άνω.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
Τα κλασικά έργα Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ και Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ σε νέες μεταφράσεις της Αργυρώς Πιπίνη, μέσα σε πολυτελή boxset, τα οποία περιλαμβάνουν το βιβλίο και παζλ 500 κομματιών. Δύο υπέροχα δώρα για λάτρεις της λογοτεχνίας αλλά και των πάζλ.
Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ
Τιμή πώλησης: 19,90 €
Δείτε περισσότερα…
Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ
Τιμή πώλησης: 19,90 €
Δείτε περισσότερα…
Η ανερχόμενη αλλά και ήδη βραβευμένη συγγραφέας Βέρα Πρατικάκη επιστρέφει με νέα περιπέτεια για παιδιά 9-11 ετών. Αυτή τη φορά εκτυλίσσεται στη Νότια Αφρική και βρίθει από χιουμοριστικές καταστάσεις και ατελείωτη δράση.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

Δείτε περισσότερα…
ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΦΟΞ Νέο παιδικό βιβλίο της αείμνηστης πολυαγαπημένης συγγραφέως Γιώτας Φώτου σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Μια ιστορία γεμάτη ζωντάνια και κοινωνικό σχολιασμό, δοσμένη με τη σπιρτόζικη γραφή της συγγραφέως.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
Ένα πανέμορφο πρώτο εικονολεξικό με σκληρά φύλλα και πάνω από 100 λέξεις και εικόνες από τον κόσμο ενός παιδιού. Ιδανικό για την ενίσχυση του λεξιλογίου των νηπίων.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
100+ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ) Μια εντυπωσιακή εικονογραφημένη έκδοση της πολυαγαπημένης ιστορίας του Ιουλίου Βερν, με διασκευασμένο κείμενο για νεαρούς αναγνώστες.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Τρυφερές, σύντομες ιστοριούλες με πανέμορφη εικονογράφηση, για να διαβάσουν οι γονείς στα παιδιά τους και να τα πάρει γλυκά ο ύπνος.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Η ΦΑΡΜΑ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)Νέα σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με παζλ μεγάλων κομματιών, ιδανικών για μικρά χεράκια, και βιβλιαράκια με ρυθμικά στιχάκια. Τα εντυπωσιακά στρογγυλά κουτιά τα καθιστούν ιδανικά δώρα.
Η ΦΑΡΜΑ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)