Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Παρουσιάζεται το έβδομο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Ψυχογιός, για το 2020, που θα βρίσκεται στα καταστήματά σας στις 28 Μαΐου.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη Μαρία Παναγοπούλου και το νέο της βιβλίο Η ΠΕΝΘΕΡΑ, βγαλμένο από την ελληνική κοινωνία και τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις της.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζουν επίσης το παγκόσμιο μπεστ σέλερ των Κισίμι και Κόγκα ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, που αποτελεί τη συνέχεια της διδασκαλίας τους μετά το εκδοτικό φαινόμενο ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, καθώς και δύο νέα βιβλία στην κατηγορία Ευ ζην, τα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, που μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, από τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.
Η καθηλωτική ιστορία μιας οικογενειακής κατάρας και μιας καταραμένης χώρας που δοκιμάζεται σαν τον Ιώβ με αλλεπάλληλους κατακλυσμούς, σεισμούς, επιδημίες, δικτατορίες και άλλες μάστιγες, και σώζεται μονάχα με τη δύναμη της πίστης στους μύθους και στα θαύματα των μύθων.

Ένα μαγικό μυθιστόρημα στο οποίο ο πολυβραβευμένος Χόρχε Γκαλάν διατρέχει έναν αιώνα ιστορία του τόπου του.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Μετά το εκδοτικό φαινόμενο ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, οι Κισίμι και Κόγκα επανέρχονται με το δεύτερο μέρος της διδασκαλίας τους, που αξιοποιεί τη θεωρία του Άντλερ, ενός από τους γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα, για να μας οδηγήσει στην ευτυχία.Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Τιμή πώλησης: 15,50 €Δείτε περισσότερα…
Επανέκδοση του δεύτερου μέρους της Τριλογίας της Διασποράς, με τις περιπέτειες μιας Ελληνίδας από τη Μεγάλη Ελλάδα του 1850, παραστατικά δοσμένες, με το γλαφυρό ύφος της Φιλομήλας Λαπατά.Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Πεθερές και νύφες, έρωτας, μίσος και ζήλια. Ιστορίες αλληλένδετες, βγαλμένες από την ελληνική κοινωνία και τις παραδόσεις μας, με φόντο την πανέμορφη Μάνη.

Τιμή πώλησης: 15,50 €Δείτε περισσότερα…
Στον κόσμο στον οποίο ζούμε, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που προκαλούν θυμό: αδικία, κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες, ρατσισμός, άγνοια. Το βιβλίο αυτό μας λέει ακριβώς αυτό: Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι. Με απλά λόγια σοφίας, ο Δαλάι Λάμα μάς βοηθά να κατανοήσουμε τον θυμό μας και να τον μεταβάλουμε σε δύναμη
δράσης και αλλαγής.
Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ο Δαλάι Λάμα μοιράζεται μαζί μας τη διδασκαλία του, ώστε να μας δείξει τον τρόπο να «είμαστε εδώ».
Να είσαι εδώ σημαίνει να πάψεις να είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν ή να ανησυχείς για το μέλλον. Να είσαι εδώ σημαίνει να βρίσκεις την ευτυχία, την ειρήνη
και την πληρότητα στη ζωή, τώρα.
Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Οι ηλίθιοι είναι παντού. Και προσπαθώντας να τα βγάλεις πέρα μαζί τους, κινδυνεύεις να γίνεις ένας απ’ αυτούς. Με χιούμορ, αγαθές προθέσεις και σοφία, το βιβλίο αυτό προτείνει μια νέα ηθική με βάση την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας, τους ηλίθιους!

Τιμή πώλησης: 12,20 €Δείτε περισσότερα…
Το έπος της Οδύσσειας ξετυλίγεται μέσα από ευφάνταστα κόμικς για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα…
Μετά τον Χαρίλαο και τον Λευτέρη, η βραβευμένη Κατερίνα Λαγού επιστρέφει με την ιστορία των παιδικών χρόνων της Μαρίας Κάλλας. Ένα πανέμορφο μυθιστόρημα που ζωντανεύει μια άγνωστη πτυχή της ζωής της μεγάλης σοπράνο, που χαρακτηρίστηκε «η φωνή του 20ού αιώνα». Για παιδιά από 11 ετών.Τιμή πώλησης: 10,90 €

Δείτε περισσότερα…


Μυθιστόρημα από τη βραβευμένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Γλυκερία Γκρέκου, που ξετυλίγει την Ιστορία της Ελλάδας μέσα από τις αφηγήσεις κουκλών σε ένα μουσείο. Λυρικά δοσμένο, το βιβλίο θα εντυπωσιάσει κριτικούς και εκπαιδευτικούς. Η εικονογράφηση είναι της βραβευμένης Κατερίνας Χαδουλού.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

Δείτε περισσότερα…
Αυτό το θετικό βιβλίο µε τις υπέροχες εικόνες θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες να ακολουθούν την καρδιά τους και να µη δειλιάζουν μπροστά σε νέες προκλήσεις. Μια ιστορία για την πίστη στον εαυτό μας.Τιμή πώλησης: 8,80 €

Δείτε περισσότερα…
Μια υπέροχη διαδραστική ιστορία με έναν δράκο που δε θέλει να κοιμηθεί. Θα δημιουργήσει μια γλυκιά, νανουριστική ατμόσφαιρα για τα παιδιά.

Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
Αυτά τα μικρά και εύχρηστα βιβλία εξηγούν με απλό τρόπο στα μικρά παιδιά: τους λόγους και τις συνέπειες ενός διαζυγίου στην οικογένεια (ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ), τα όρια που υπάρχουν στο παιχνίδι, στη διασκέδαση, στη φασαρία και στις αταξίες (ΑΤΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ), τη δυνατή σχέση με τις καλές και τις κακές στιγμές που συνδέει τα αδέλφια (ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ).
Τιμή πώλησης: 7,70 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 7,70 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 7,70 €Δείτε περισσότερα…
ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ
Τιμή πώλησης: 11,10 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 11,10 €Δείτε περισσότερα…