Νέες Κυκλοφορίες των Εκδόσεων Ζαχαρόπουλος

Η συνήθεια του αριθμού
Στην καινούρια ποιητική της συλλογή, η Ελένη Χωρεάνθη ιχνηλατεί την ελληνική Πατρίδα ως γεωγραφικό χώρο αλλά και ως διαχρονική σκηνή της Ιστορίας, από το λαμπρό παρελθόν της ως την «αντιηρωική» καθημερινότητα του σήμερα. Με λόγο ευθύ και καθαρό, εμπνευσμένο από την αμεσότητα των αρχαίων Τραγικών, υμνεί τον άνθρωπο σε κάθε έκφανση του είναι του, ως καθρέφτη και κινητήρια δύναμη του κόσμου που τον περιβάλλει.

Περισσότερες πληροφορίες!

Η καταδίωξη του Καΐπάν
Το πέμπτο, αυτοτελές βιβλίο της συναρπαστικής σειράς των λογοτεχνικά δοσμένων αληθινών εμπειριών του Ανρί ντε Μονφρέντ που ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες και στη χώρα μας. Η μυρωδιά του κέρδους τράβηξε τον συγγραφέα στα νερά της Ινδίας, μόνο και μόνο για να του κλέψουν την τρίφυλλη πραμάτεια κάποιοι που θέλησαν να φανούν πονηρότεροι. Ο Μονφρέντ αρχίζει μια ξέφρενη καταδίωξη για να πιάσει το πειρατικό πριν “το φορτίο του να το ‘χουνε καπνίσει”.

Περισσότερες πληροφορίες!


Πανός απόπλους
Ο Γεώργιος Πολυκράτης συνεχίζει την ποιητική του οδύσσεια με μια σπάνια γλώσσα, εμπνευσμένη εν προκειμένω από τα Ελευσίνια Μυστήρια. Σε αυτό το κείμενο, ο ποιητής στόχο έχει να παρακολολουθήσει την πορεία των ανθρώπων στα μονοπάτια των Ιδεών και της Σκέψης. Αν και η αυλαία θα πέσει, το ανθρώπινο πνεύμα αχόρταγα αποζητά νέες εξερευνήσεις. Αποζητά να χτίσει ιδέες στην κινούμενη άμμο του χρόνου, να τις διατρανώσει όταν είναι βέβαιο πως η επόμενη γενιά θα τις καταδικάσει.

 

Περισσότερες πληροφορίες!
Προσφορές!
Στον ιστότοπο  μπορείτε πλέον να βρείτεδεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπού μας. Δείτε τη λίστα των ειδικών προσφορών!