Νέο Vlog από τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας James Bond

 

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 οι fαns του James Bond ανά τον κόσμο μπορούν να πάρουν ακόμα μια γεύση από τα γυρίσματα του SPECTRE, της 24ης περιπέτειας James Bond.  Το vlog που θα δοθεί στη δημοσιότητα στο επίσημο site www.007.com (και με ελληνικούς υπότιτλους στο https://www.facebook.com/JamesBond007GR) επικεντρώνεται σε μια καταδίωξη με δύο από τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, μία Aston Martin DB10 και μία Jaguar C-X75. Στο σχετικό vlog μιλούν ο σκηνοθέτης Sam Mendes, o ηθοποιός Dave Bautista (Mr. Hinx), o υπεύθυνος των ειδικών εφέ Chris Corbould, ο συντονιστής της ομάδας των κασκαντέρ Gary Powell, και ο τεχνικός συντονιστής της δράσης με οχήματα Neil Layton.

Sam Mendes (Σκηνοθέτης)

«Λατρεύω την ιδέα ότι αυτό το φανταστικό αυτοκίνητο είναι σε μια σώμα-με-σώμα μάχη με ένα άλλο απίστευτο αυτοκίνητο της Jaguar, εξίσου συναρπαστικό στην πραγματικότητα. Είναι ένα παιχνίδι γάτας και ποντικού στους νυχτερινούς δρόμους της Ρώμης, με μεγάλες ταχύτητες, ανάμεσα σε δύο από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο. ”

 

Dave Bautista (Mr. Hinx)

“Είναι καταπληκτικό. Είναι μια από εκείνες τις σκηνές που θα είναι θρυλικές. Μόνο και μόνο το να βλέπεις αυτά τα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα να διασχίζουν ιλιγγιωδώς τους δρόμους της Ρώμης – θέλω να πω, πόσο συχνά το βλέπετε αυτό; Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που μπορεί να δει κανείς μόνο σε μια ταινία James Bond. ”

 

Σύνοψη
Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.


Το SPECTRE
κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment