Οι “Γλυκές Ρέγγες” στο Θέατρο Ελιάρτ με την παράσταση «Cinderella: όσα δεν ξέρετε»

Οι Γλυκές Ρέγγες,

η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού

παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00)

στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο:

«Cinderella: όσα δεν ξέρετε»

 

«Μια φορά κι ένα καιρό,

ήταν μια όμορφη και καλόκαρδη κοπέλα

που ζούσε σε ένα μεγάλο σπίτι

με τη μητριά της και τις δύο κόρες της…»

 

Είναι αλήθεια πως ένα παραμύθι, κατά την αφήγηση, εξελίσσεται πάντα σ’ έναν δικό του, ξεχωριστό, μαγικό κόσμο.   Μπορεί, επίσης, να έχει πάντα την ίδια αρχή, όπως μας την έμαθαν, όμως κάθε φορά που τελειώνει, εμείς γνωρίζουμε γι’ αυτό, περισσότερα από ποτέ.  ‘Όσο για τους ήρωες του παραμυθιού… δεν χωρά αμφιβολία…! Οι ήρωες είναι αυτοί, που μας οδηγούν από το ψέμα στην αλήθεια της ζωής.

Ποιος δεν γνωρίζει λοιπόν, τη Σταχτοπούτα ή αλλιώς, τη Cinderella;  Aκόμα και οι Γλυκές Ρέγγες την γνωρίζουν και γι’ αυτό το λόγο, θέλησαν να την αφηγηθούν στο κοινό τους με έναν δικό τους, ξεχωριστό τρόπο.  Η αφήγηση δεν περιλαμβάνει μόνο την ιστορία, που όλοι γνωρίζουμε, αλλά περιγράφει και όλα όσα δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, στην πλοκή και εξέλιξή της ή, με άλλα λόγια… όσα κανείς δεν ‘τόλμησε’ ποτέ να εκφράσει γι’ αυτήν, μέσα από σκηνές κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιαμού (Ιmprov Τheatre).

Οι «Γλυκές Ρέγγες» είναι μια ομάδα ανθρώπων, που με την τρομερή τους ενέργεια, τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό και την αγάπη τους για τον κωμικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό έχουν πετύχει να διαγράψουν μέχρι σήμερα μια πολύ επιτυχημένη πορεία παραστάσεων, αλλά και να κάνουν τον αυτοσχεδιασμό, τρόπο ζωής στην καθημερινότητά τους.

Η παράσταση «Cinderella: όσα δεν ξέρετε» παρουσιάζεται στο Θέατρο Ελιάρτ (Κωνσταντινουπόλεως 127 –στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ) την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου και ώρα 21.15.

Με βάση το παραμύθι της Σταχτοπούτα, οι ιδέες και προτάσεις των θεατών θα ‘’αναγκάσουν’’ την ομάδα Γλυκές Ρέγγες να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει το γνωστό παραμύθι, παρουσιάζοντας σκηνές, γεμάτες χιούμορ και φαντασία, ενώ το κοινό επιτέλους, θα γνωρίσει …όσα δεν έτυχε ποτέ να ξέρει γι’ αυτό.

Οι  Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Ι. Τροβάς, Κλ. Χατζηγιάννη και Ε. Χριστοδουλάκη είναι οι αυτοσχεδιαστές, που δημιουργούν την παράσταση.

 

 

 

«Cinderella: όσα δεν ξέρετε»

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016  &  ώρα 21.15

Θέατρο Ελιάρτ (Κωνσταντινουπόλεως 127 – στάση μετρό ‘’Κεραμεικός’’

τηλέφωνο κρατήσεων.: 210-3477677

Ελένη Αράπογλου live στο Κελάρι 15/3/16

Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz ...