Οι Εκδόσεις Ψυχογιός υποδέχονται σημαντικούς συγγραφείς

Γεννήθηκε στην Κορνουάλη το 1924. Κατά τη διάρκεια του πολέμου υπηρέτησε στο σώμα γυναικών του Βρετανικού Ναυτικού.
Η ενασχόλησή της με τη συγγραφή άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία και είδε για πρώτη φορά δημοσιευμένο διήγημά της στα 18 της χρόνια.
Από το 1949 έως το 2000 αφοσιώθηκε στη λογοτεχνία και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή, γράφοντας κυρίως μυθιστορήματα, αλλά και διηγήματα και θεατρικά έργα. Πολλές νουβέλες της έχουν εκδοθεί με το ψευδώνυμο Τζαίην Φρέηζερ.
Το 1989 γνώρισε την παγκόσμια επιτυχία με το βιβλίο της ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΧΥΛΙΑ. Πολλά μυθιστορήματά της έχουν μεταφερθεί τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη.

Είναι η Ρόζαμουντ Πίλτσερ και ανήκει πλέον στο συγγραφικό δυναμικό των Εκδόσεων Ψυχογιός.

separator

Νταβίντ Γκρόσμαν

Γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ το 1954.

Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχουν τιμηθεί με αρκετά σημαντικά βραβεία.

Ο ίδιος θεωρείται ο σημαντικότερος ισραηλινός συγγραφέας της γενιάς του, ενώ ιδιαίτερα γνωστό είναι και το ακτιβιστικό του έργο.

Είναι ο Νταβίντ Γκρόσμαν και εμπιστεύθηκε τα βιβλία του στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Νταβίντ Γκρόσμαν
separator

Τζον Γκριν

Τζον Γκριν Γεννήθηκε στην Αμερική το 1977.

Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων του έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιτυχημένος συγγραφέας και έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία.

Τα βιβλία του έχουν φιγουράρει πολλές φορές στις πρώτες θέσεις των best sellers στους New York Times, ενώ μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία.

Τον έχουν αποκαλέσει “φαινόμενο”, ενώ έχει επαινεθεί γιατί έφερε χιλιάδες νέους κοντά στο βιβλίο χωρίς να χρησιμοποιήσει μάγους και βαμπίρ!

Είναι ο Τζον Γκριν και σύντομα τα βιβλία του θα κυκλοφορήσουν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

separator

Jamie Oliver

Γεννήθηκε το 1975 στην Αγγλία.

Οι συνταγές του τόσο μέσα από τα βιβλία του όσο και μέσα από τη μικρή οθόνη έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια λάτρεις της κουζίνας, ενώ κατάφερε να γίνει Μέλος της Τάξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Είναι ο Jamie Oliver και βρίσκεται στις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Jamie Oliver

Sia feat. Kendrick Lamar – THE GREATEST

Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος από το #1 single στο Hot 100 του Billboard, “Cheap Thrills”,  η Sia μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι! Το ανακοίνωσε μόλις ...