Οι Ρ3ΥΜΑ  στη ΓΕΦΥΡΑ

Οι Ρ3ΥΜΑ είναι μια ροκ μπάντα  από το Βόλο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017.

Αρχικά, οι Βαγγέλης Ματζαφλέρης και  Βαγγέλης Κατσούρας βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα “συρτάρια τους” αλλά και καινούργια.

Το Νεοέμβριο, ήρθε στη παρέα ο κιθαρίστας  Δημήρης Δεμίρης, που συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό στη τελική μορφή των τραγουδιών, και το πείραμα άρχισε. Πρόσφατα την ομάδα συμπλήρωσε  ο Ζαφείρης Κουκουσέλης στα πλήκτρα, ο οποίος θα συμμετέχει και με δικά του τραγούδια.

Δίνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος,  τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν.

Ο ΘΥΡΩΡΟΣ και το Μ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους

με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1”,που ήδη κυκλοφορεί. Ακούγονται σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα αλλά και στο youtube, ενώ μέσα σε λίγους μήνες έχουν δεκάδες χιλιάδες views.

Τα υπόλοιπα τραγούδια είναι: ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΤΥΧΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ και Ο ΦΙΛΟΣ.

“Ο ΘΥΡΩΡΌΣ” συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους του κοινού, στο διαγωνισμό TOP 20 του περιοδικού ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τέσσερις συνεχόμενους μήνες: Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ,καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια και καταξιωμένους καλλιτέχνες, δημιουργώντας για το γκρούπ αλλεπάλληλα προσωπικά ρεκόρ.

Επίσης, το ίδιο τραγούδι κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του μουσικού site STAGONA MUSIC WORLD  για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τα μέλη της μπάντας είναι:Βαγγέλης Ματζαφλέρης/φωνή & μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης/κιθάρα Ζαφείρης Κουκουσέλης/πλήκτρα & Βαγγέλης Κατσούρας/τύμπανα.

Σε 3 τραγούδια του CD συμμετέχει στα πλήκτρα ο Κώστας Ματζαφλέρης.

Για τη νέα τους και όχι μόνο, δουλειά μίλησαν στη ΓΕΦΥΡΑ gefira.gr

Nέα δουλειά με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ Vol 1”τι σχόλια έχετε εκλάβει μέχρι τώρα;

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία.Τα σχόλια από τον κόσμο αλλά και από τους κριτικούς που μπήκαν στη διαδικασία να αξιολογήσουν τη δουλειά μας είναι πολύ θετικά και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.

Στιχουργικά που κινείται το album; Με τι θέματα καταπιάνεστε;

Οι στίχοι των τραγουδιών αναφέρονται κυρίως σε κοινωνικά θέματα, με δυνατό λόγο και ευαισθησία και πάνω απ΄όλα με σεβασμό στη μουσική και το κοινό.

Υποθέτω ότι το αποτέλεσμα σας αφήνει ευχάριστη γεύση…

Αν και όλα είναι σε εξέλιξη, εκτιμούμε ότι κυλούν ικανοποιητικά και ναι, μπορώ να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στον κόσμο της μουσικής και τι είναι αυτό που αντίστοιχα σας ιντριγκάρει λιγότερο;

Η μουσική δεν έχει αρχή ούτε τέλος.Πάντα υπάρχει κάτι το καινούργιο, το μαγικό που ανακαλύπτεις και αυτό είναι που σε ιντριγκάρει. Για μένα στη μουσική η λέξη λιγότερο δεν υπάρχει.

Πείτε μας 5 Album που επηρέασαν το ύφος σας;

1)Τρύπες:Τρύπες, 2)Ξύλινα Σπαθιά: Ξεσσαλονίκη, 3)Π.Σιδηρόπουλος & Σπυριδούλα:Φλού, 4)Π.Σιδηρόπουλος & Απροσάρμοστοι:Εν λευκώ, 5)Κίτρινα ποδήλατα:Ανάδυση.

Τι θα λέγατε σε κάποιον προκειμένου να τον κάνετε να έρθει να σας δει live;

Η μπάντα μας παίζει ένα δυνατό μελωδικό Ροκ που σε κανένα σημείο του προγράμματος ο θεατής δε θα νιώσει βαρετά.