«ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ» παρουσιάζονται

Οι ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ και η Protasis Music παρουσιάζουν  την Τρίτη 5 Ιουλίου  στις  21.30 στο δροσερό αίθριο του Art Polis café  (ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ) τον δίσκο  «ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ».
 
Ο καραγκιοζοπαίχτης  Άθως Δανέλλης  με το θέατρο σκιών του,  θα παρουσιάσει  το τραγούδι του «Οι Μανατζαραίοι»
Θα μιλήσει ο στιχουργός των τραγουδιών Σταμάτης Πανταζόπουλος, ενώ προσκεκλημένοι  είναι και εκπρόσωποι των τραπεζών  που θα μας ενημερώσουν για την πορεία των δανείων και οφειλών μας..!!
 
Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο μοναδικός Βασίλης Χατζηιακώβου.  
Θα ακολουθήσει γλέντι με τα τραγούδια του δίσκου και όχι μόνο…
Η είσοδος είναι ελεύθερη… για την έξοδο δεν εγγυόμαστε..
 

 

Μια ετερόκλητη παρέα, που όλο αυτό το διάστημα της “κρίσης”, σκάρωνε τραγούδια με σκωπτική και σατυρική διάθεση για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα, τα παράταιρα και τα παράξενα που ζήσαμε και ζούμε.
Μια ετερόκλητη παρέα με μοναδικό κοινό, το χρέος. Χρέος προς το κράτος, τις τράπεζες, τους γονείς τους, τα παιδιά τους ή τον δάσκαλό του ο καθένας, δεν έχει σημασία.
Μια ετερόκλητη παρέα από επαγγελματίες όπως ο Βαγγέλης Δεληκούρας από τα Παιδιά απ’ την Πάτρα, ο Δημήτρης Ζμπέκος από τους Ζιγκ Ζαγκ, ο Βασίλης Κορδάτος από τους Παίδες εν τάξει, ο Γιώργος Δημητριάδης χωρίς τους Μικρούς Ήρωες, ο Άθως Δανέλλης γνωστός καραγκιοζοπαίχτης, ο Κώστας Δουμουλιάκας, η Νόνα Βουδούρη, ο Κώστας Τρουμπούκης, ο Δημήτρης Σάββας και ο Λάζαρος Ραζής και ερασιτέχνες όπως ο Σταμάτης Πανταζόπουλος, ο Θανάσης Καμάς και ο Αντρέας Γαλανάκης.
Τα τραγούδια ήταν έτοιμα από καιρό αλλά κάποια στιγμή τα παιδιά φοβήθηκαν μήπως στ’ αλήθεια έρθει η “Ανάπτυξη”.
Τώρα που σιγουρευτήκαμε όλοι ότι τίποτα δεν θ’ αλλάξει μου είπαν : “Βγάλτο”.
Το έβγαλα λοιπόν, με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσει “λυτρωτικά” και δεν θα ξύσει τις πληγές που έχουμε πια όλοι μας από την τραγική μας κατάσταση.
Ακούστε το «οι μανατζαραίοι» εδώ