Οι 100 Κιθάρες επιστρέφουν στο Ηρώδειο με τους String Demons

 

 

Oι String Demons συνεχίζουν τις εκρηκτικές ”Fear of the Bach Summer Concerts” που ξεκίνησαν  τον Μαίο και συμπράττουν με τις 100 Κιθάρες του Βαγγέλη Μπουντούνη στο “σανίδι” του Ηρωδείου, σε μία φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει sold out 3 φορές τον τελευταίο χρόνο.

Σε αυτήν θα παρουσιάσουν και ένα απόσπασμα από το ”Συμφωνικό Πανηγύρι” τους , που θα περιέχει κομμάτια από τον καινούργιο διπλό τους δίσκο ”Fear of the Bach” ,με…πολύ ρυθμό , τρέλα και Έγχορδα και φυσικά θα συμπράξουν ως String-demonικοί σολίστ με την εντυπωσιακή και καθιερωμένη πλέον ορχήστρα, σε γνωστές (ή και όχι!) και αγαπημένες μουσικές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.unnamed

Στις 16 Σεπτεμβρίου και Ώρα 21.00  θα γίνει…Μουσική Μάχη.

Βαγγέλης Μπουντούνης, “100 Κιθάρες” λοιπόν, με τη Μάρω Ραζή και τους String Demons.

Στις 28 Ιουλίου του 2004, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ανέβηκαν στην σκηνή του Ηρωδείου 156 κιθαριστές για να πραγματοποιήσουν μία τρέλα, ένα πείραμα που δεν είχε προηγούμενο! Το πείραμα εκείνο πέτυχε.
Δώδεκα χρόνια μετά η Ελλάδα δεν είναι ίδια.

Όσοι έρθουν στο Ηρώδειο στις 16 Σεπτεμβρίου, να είναι προετοιμασμένοι πως δε θα ακούσουν απλώς μια μεγάλη συναυλία, να είναι προετοιμασμένοι να ζήσουν μια μεγάλη γιορτή για την Ελλάδα.

 

Facebook Fun Page  https://web.facebook.com/string.demons/?_rdr

 

https://www.youtube.com/watch?v=d6zanC5gOSc

https://www.youtube.com/watch?v=cZ4tpGJhZhc

 

Torino Jazz Festival 5th Edition 2016

Turin, city of art, culture, great museums and gastronomic delights and in a process of deep architectural and urban transformation, this year again offers a ...