Οι Incognito επιστρέφουν στη σκηνή του gazarte

Ένα live γεμάτο θετική ενέργεια που αποπνέει έναν αυθεντικό jazz funk τρόπο ζωής! Ένα από τα κορυφαία group του βρετανικού κινήματος της acid jazz επιστρέφει στη σκηνή του gazarte. Από το 1980 μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο με τους δικούς του όρους ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Ο leader των Incognito, ο συνθέτης, παραγωγός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Jean – Paul “Bluey” Maunick είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης υψηλής κλάσης. Οι Incognito έχουν συνυπάρξει και συνεργαστεί στην μακρόχρονη διαδρομή τους με μία σειρά από αξιοσημείωτους μουσικούς: Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Kelli Sae (of Count Basic) and Joy Malcom. Θεωρούνται από τους πραγματικούς πρωτοπόρους της πρώιμης Jazz Funk σκηνής με Top Ten hits, παραγωγές για τους Chaka Khan, Philip Bailey και George Benson, συνεργασίες και επιτυχίες που δικαίως κατατάσουν τον Bluey Maunick ανάμεσα στους μεγάλους της παγκόσμιας soul σκηνής.

Επί 25 χρόνια, ο Bluey και η ιστορία του με τους Incognito παραμένουν μία υπέροχη βρετανική περιπέτεια. Η διαρκής επιτυχία των Incognito είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες της Βρετανικής μουσικής τα τελευταία χρόνια.

unnamed (2)

INCOGNITO
Main Stage
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τιμή εισιτηρίου:
Προπώληση: A ζώνη: 45€ | Β ζώνη: 35€ | Όρθιοι: €25
Ταμείο: A ζώνη: 48€ | Β ζώνη: 38€  | Όρθιοι: €28
Ώρα έναρξης: 21.30

Links
Don’t you worry ’bout a thing
Always There
Still a friend of mine
Talkin’ loud

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό