Οι String Demons στο Gazarte

Οι “String Demons”, τα 2 ταλαντούχα αδέλφια, συμφιλιώνουν με μοναδικό τρόπο την κλασική μουσική με τη Heavy Metal, την παραδοσιακή & λαϊκή με τη Rock και μας ταξιδεύουν μέχρι εκεί που φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, κρουστά, τύμπανα και Έγχορδα…

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Ο ηλεκτρικός ήχος σε αντιδιαστολή με την κλασική παιδεία τους, σε συνδυασμό με επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που μαγεύει τον ακροατή. Μόλις τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια, η ατμόσφαιρα γίνεται σχεδόν διονυσιακή μέσα από ιδιαίτερες διασκευές σε συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του M. Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, αλλά και δικές τους.

Μετά από τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι “String Demons” ανεβαίνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο Roof Stage του Gazarte για ένα live με αφοπλιστική φαντασία.

Οι “String Demons”

Πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο. Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014, έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους. Tο νέο τους ολοκληρωμένο album, βασισμένο κυρίως σε δικές τους συνθέσεις, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του εξωτερικού.

 

Πληροφορίες

 

GAZARTE Roof Stage

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 6€

Ώρα έναρξης: 21.00

Παραγωγή : fantasia music σε συνεργασία με  Art-Tc

 

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

 

Προπώληση

Gazarte, Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, 7spot.

Συμμαχία για τον Ψηφιακό Πολιτισμό, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ΣΕΠΕ

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό όχι μόνον των υπηρεσιών του αλλά και των πολιτιστικών οργανισμών προχωράει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υπογραφή Πρωτόκολλου συνεργασίας «συμμαχίας ...