Οι String Demons LIVE στην Καλαμάτα

String Demons @ World Adventure 2015

               Κυριακή   13 Δεκεμβρίου 

    Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 

Οι ‘’String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας ήδη πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.

Την Κυριακή   13 Δεκεμβρίου  έρχονται  για πρώτη φορά στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  για να  μας παρασύρουν   στο δικό τους  ’Συμφωνικό  πανηγύρι’

Τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα , ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη με τα δύο κλασσικά τους όργανα  να  παίρνουν φωτιά σε κάθε τους παράσταση προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Από το Παραδοσιακό στο Κλασσικό, από το Heavy Metal στο Λαϊκό, από τους Εκκλησιαστικούς Ύμνους στο Ρεμπέτικο  στο Rock…και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό ,κρουστά τύμπανα και  Έγχορδα…!!!

Το δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με  κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που  θα κυκλοφορήσει  σύντομα ταυτόχρονα  στην Ελλάδα και  στο εξωτερικό . Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album προάγγελος του επερχόμενου  με τίτλο το όνομα τους.

Αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη τα πρώτα τους  sold out  αρχικά στο Κάστρο Πρέβεζας στις 12/09/15 και  λίγο πιο μετά στις κοινές τους εμφανίσεις με τις ‘’100 Κιθάρες’’ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23&24/10/15.

info

  • Ημερομηνία Κυριακή   13 Δεκεμβρίου 2015
  • Χώρος Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
  • Προπώληση Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στο χώρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας
  • Γενική είσοδος 10€

 

     Διοργάνωση : Σύλλογος « Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας»

 

Λίγα λόγια για τους  ‘’Δαίμονες των Εγχόρδων’’

  • Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς “String Demons” ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτη 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).
  • Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως ‘’Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο’’, ‘’Historia de un Amor’’,’’ Live στο Mέγαρο  Μουσικής Αθηνών’’. Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.
  • Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη ‘’100 Κιθάρες’’, και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής το θέατρο Badminton το μοναδικό Ηρώδειο και αλλού πλαισιωμένοι από το εντυπωσιακό αυτό μουσικό σχήμα των 100 Κιθάρων.

Link YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=udLdyjxHtv4

https://www.youtube.com/watch?v=3fRum0SHpPY

https://www.youtube.com/watch?v=bUOaerikVzA

https://www.youtube.com/watch?v=4nQVjBgsNG8