Οι VEGAS πιο αληθινοί από ποτέ στο νέο τους video clip ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ!

Δείτε τώρα το video clip των VEGAS, που σαν ντοκιμαντέρ-fiction καταγράφει τη ζωή τους πίσω από τα φώτα…

Το No1 ελληνικό γκρουπ μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Εγώ Το Διάλεξα» με τη μουσική υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη και ήδη βγήκε στον αέρα και το video clip-ντοκιμαντέρ που το συνοδεύει, με τη Μελίνα, τον Zeraw και τον Dj Airth πιο αληθινούς και γήινους από ποτέ, πρωταγωνιστές σε καταστάσεις και επεισόδια που είτε είναι είτε θα μπορούσαν να είναι πέρα για πέρα… η ζωή τους.

Στο ασπρόμαυρο video clip, μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου που σκηνοθέτησε σε στυλ «backstage documentary» ο καλός φίλος του γκρουπ Sherif Francis (η μόνη κάμερα στην οποία θα έδιναν τέτοιας έκτασης πρόσβαση στις προσωπικές τους στιγμές), καταγράφονται χωρίς ωραιοποίηση δυνατά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, άλλοτε χαρούμενα κι άλλοτε όχι, που συγκινούν με την αλήθεια τους. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι αληθινοί VEGAS πίσω από τα φώτα των sold-out συναυλιών τους!

Μετά το καλοκαιρινό dance hit «Απόψε», το συγκρότημα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στα charts υποδέχεται το φθινόπωρο με το single «Εγώ Το Διάλεξα», μια δυναμική μπαλάντα που με τη μοναδική φωνή της Μελίνας και τις urban ρίμες του Zeraw ταιριάζει γάντι στο mood της εποχής & στη γλυκιά μελαγχολία της οριστικής επιστροφής στην πόλη.

Το τραγούδι «Εγώ Το Διάλεξα» είναι η πρώτη συνεργασία του Νο1 ελληνικού γκρουπ των VEGAS, που συνέχεια εξελίσσονται μένοντας στην κορυφή, με τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη. Οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και του Zeraw.

Με το «Εγώ Το Διάλεξα» οι VEGAS σηκώνουν την αυλαία για τα αποκαλυπτήρια σε λίγες μέρες του πρώτου άλμπουμ από την Cobalt Music, ένα άλμπουμ γεμάτο μουσικές εκπλήξεις από το δημοφιλές γκρουπ που χρωστάει ένα μεγάλο μέρος της απίστευτης δημοφιλίας του στην ικανότητα να αλλάζει το στυλ του από τη μια στιγμή στην άλλη.