Οκτώβριος στο ΚΠΙΣΝ

unnamed

Ξεναγήσεις – Live Jazz – Κινηματογραφικές προβολές: Park Your Cinema –
Αθλητισμός & Ευεξία – Παιδικά Προγράμματα

Έκθεση: Γιάννης Μόραλης – Xρήστος Καπραλος: Μια φιλία ζωής και τέχνης

Ο Οκτώβριος είναι μία μέρα μακριά, και μας φέρνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)! Οι δράσεις, σχεδιασμένες για μικρούς και μεγάλους, έχουν στόχο να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να βρουν ένα κομμάτι του εαυτού τους στο ΚΠΙΣΝ και να τους φέρουν σε επαφή με το έργο και την φιλοσοφία του, στα πρώτα αυτά βήματα της λειουργίας του.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο ΚΠΙΣΝ εδώ.

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή στις εκδηλώσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας.
__

Οργανώστε την επίσκεψή σας

Δευτέρα-Κυριακή: 06:00-00:00
Πληροφορίες: 216-8091001 / 002/ 003 ή με email στο [email protected]
www.SNFCC.org/events

Υπηρεσία Shuttle Bus
Για την διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με την χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus).

Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από τον σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην Νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

Επιπλέον κάθε Παρασκευή από τις 17:00 έως τα μεσάνυχτα και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 06:00 έως τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια του shuttle bus θα πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά, ακριβώς και μισή, από τον σταθμό Συγγρού – Φιξ προς την Νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα.

Σημείωση: Η υπηρεσία shuttle bus δεν εξυπηρετεί τις καθημερινές προγραμματισμένες ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ.

Parking
To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. To parking ακολουθεί τις ώρες λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ.

Για αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης, πατήστε εδώ.

© δημιουργικό: Bend

unnamed

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα παραδώσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο στις αρχές του 2017. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης, το Ίδρυμα με την επιθυμία να καταστήσει το έργο προσιτό στο ευρύ κοινό υποστηρίζει τη διοργάνωση καθημερινών δωρεάν εκδηλώσεων, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το ΚΠΙΣΝ ως νέο προορισμό, να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες και τον ρόλο του στην πόλη. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο την τρέχουσα περίοδο έχει τη διαχείριση του έργου, έως ότου ολοκληρωθεί η παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο. Μέσα από τον προγραμματισμό αυτό, ο οποίος περιλαμβάνει αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, το Ίδρυμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τον ανοιχτό διάλογο γύρω από το ΚΠΙΣΝ και να θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, οι οποίες θα συντροφεύσουν το έργο κατά την επίσημη λειτουργία του από το Ελληνικό Δημόσιο, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

© φωτογραφία: Γιώργης Γερόλυμπος