Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών (Renegades) 5 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Η πιο επίλεκτη στρατιωτική ομάδα των ΗΠΑ, σε μία αποστολή που δεν αφήνει ποτέ το πόδι από το γκάζι, με τον σπουδαίο Λικ Μπεσόν να υπογράφει το σενάριο.

Σύνοψη

Όταν είσαι μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Navy Seals, κάθε επιχείρηση είναι μία ριψοκίνδυνη αποστολή στο άγνωστο, που ίσως να σου κοστίσει τη ζωή σου.

Η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» αφορά σε μία ομάδα Navy Seals, σε αποστολή στην εμπόλεμη Ευρώπη, η οποία ανακαλύπτει ένα θησαυρό χρυσού στον βυθό μίας λίμνης –φημολογούμενος να αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους ντόπιους, τα μέλη της ομάδας αυτομολούν και καταστρώνουν μία ληστεία, ώστε να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Σε μία θανάσιμη εξέλιξη των γεγονότων, όμως, γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό και, πλέον, τους μένουν μόλις 10 ώρες ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους.

 

5 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON

Δείτε το trailer: http://bit.ly/2xzIJpA

O Δημήτρης Μαραμής στη GALERIE ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου GALERIE  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ Χελιδονούς 28, Ν.Κηφισιά Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει τον κύκλο τραγουδιών του: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ A M O R    O S C ...