Ονομασία Βραβείου σε Μαριάννα Τόλη

 

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης ανακοινώνει ότι για το 2019 έχει θεσπιστεί το βραβείο για την ‘’καλλίτερη ερμηνεία σε ηθοποιό/α παιδικού έργου’’ το βραβείο μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Μπουρλετίδη και αποδοχή από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μουζακίτη και την Οργανωτική Επιτροπή θα φέρει το όνομα της Μαριάννας Τόλης. Η αδικοχαμένη ηθοποιός και Τραγουδίστρια που τώρα θα κάνει παρέα με τον Δημήτρη Ποταμίτη και την Αντιγόνη Μεταξά (Θεία Λένα) είχε τιμηθεί με δυο κορφιάτικα βραβεία ‘’Δημήτρη Ποταμίτη’’ ενώ ήταν υποψήφια άλλες τρεις φορές. Αγαπούσε και στήριζε τον θεσμό τον κορφιάτικων βραβείων και σύντομα έγιναν φίλοι με τον πρόεδρο. Η αγαπητής για τον θεσμό φαίνεται και μέσα από τα μηνύματα αποδοχής που έστειλε στον πρόεδρο και που σήμερα δίνεται στην δημοσιότητα. Αντιπροσωπεία της Α.Ε.Β.Τ. θα παράσταση σιωπηλά για το τελευταίο αντίο στην  Μαριάννα, την Μαριάννα τον καλών παιδικών παραστάσεων. . .

Δημήτρη μου,

Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις. Είναι συγκινητικό. Βεβαίως και αποδέχομαι και σε ευχάριστο για αυτό που μας προσφέρεις με τον θεσμό τον κορφιάτικων, γνωρίζεις για την αρρώστια μου σου έχω πει στο τηλέφωνο τώρα δεν μπορώ να μιλήσω Δημήτρη μου αλλά θα φέρω κοπέλα μαζί μου και αν το κρατήσω το βραβείο στα χεριά μου θα μιλήσει αυτή για έμενα!!!

Σε φιλώ και σε αγαπώ και στηρίζω τα κορφιάτικα Μαριάννα

Τιμή μας και ευχαριστούμε πολύ.  Και βεβαίως αποδεχόμαστε την υποψηφιότητα για το κορφιάτικο θεατρικό βραβείο!

Με αγάπη Μαριάννα Τόλη

– Ευχαριστώ Δημήτρη μου.  Όπως σου είπα θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα για να είμαι αλλά ο Θεός έχει τον τελευταίο λόγο.  Σε ευχαριστώ για όλα. Αρχές Νοεμβρίου είναι και η επίσημη πρώτη του Μολυβένιου.  Θα σε ειδοποιήσω αν θέλεις να μας τιμήσεις με την παρουσία σου.Φιλιά Μαριάννα.

Αγαπητέ Φιλέ Κύριε Μουζακίτη, Σας ευχαριστώ πολύ για τη τιμή που μας κάνουν τα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία και για την υποψηφιότητά μας για το Βραβείο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ». Με χαρά θα συμμετάσχουμε και θα παρευρεθούμε στην εκδήλωση στηρίζοντας και τους άλλους υποψήφιους.

Με εκτίμηση Μαριάννα Τόλη.