Ο κόσμος όλος ένα τσίρκο! Ατομική έκθεση Σπ.Σιατούφη(πενάκι)

O Σπύρος Σιατούφης γεννήθηκε στην αθήνα.σπούδασε γραφικές τέχνες και συνεργάστηκε με περιοδικά ως γραφίστας και illustrator.

Aυτοδίδακτος στη ζωγραφική συνεργάστηκε με εταιρείες υφασμάτων όπου σχεδίαζε patterns ενώ ξεκίνησε να ζωγραφίζει για την πρώτη του  ατομική έκθεση που έγινε στη γκαλερί Ηώ.

Aκολούθησαν δύο ατομικές  εκθέσεις στίς γκαλερί Λεφάκης  και Gold gallery ενώ έργα του βρίσκονται

σε ιδιωτικούς χώρους και μικρές συλλογές.

H ζωγραφική  του με πενάκι είναι για τον ίδιο βίωμα  και καθημερινή προσπάθεια καταγραφής των διαφόρων καταστάσεων και συναισθημάτων.

Sχεδιασμένες σχεδόν μονοκονδυλιά οι φιγούρες του σπύρου σιατούφη παραπέμπουν σ’ένα κόσμο ευάλωτο και ταυτόχρονα δυνατό ενώ φλερτάρουν  με πλευρές της ψυχανάλυσης ευτυχώς μέσα από μια διάθεση  σάτυρας και σουρεαλισμού.φλαιερ

Sτιγμιότυπα  ενός φανταστικού κόσμου φυσικού η νοητικού τα σύμβολά του μας ταξιδεύουν σε παραμύθια της ψυχής προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνδέσουν τις αισθήσεις μας  με την ιδιαίτερη αλήθεια του ασυνείδητου.

Yο boxes n’ foxes συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία 4 χρόνια δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του καλλιτέχνη να αποκτούν custom made έργα του αφού με λέξεις -κλειδιά του πελάτη ο σπύρος σιατούφης μπορεί να δημιουργήσει εκ νέου ζωγραφικά θέματα με πενάκι για προσκλητήρια γάμου η βάφτισης, παιδικό δωμάτιο, επαγγελματικούς χώρους ενώ είναι ιδανικός για δώρα που αφορούν ζευγάρια.

Mε αφορμή τα χριστούγεννα θα βρείτε επίσης 2 υπέροχα ημερολόγια του 17 ενώ όλα τα έργα της έκθεσης θα είναι σε μικρό μέγεθος και οι τιμές θα ξεκινούν από 20-50ε