Ο Μιχάλης Εμιρλής Live στο Mike’s Irish Bar – Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει στην Αθήνα δυναμικά με νέα τραγούδια, νέα μπάντα και πολύ κέφι! Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη σκηνή του Mike’s IrishBar με σκοπό να σας απογειώσει! Γνωστός από την ήδη δεκάχρονη δισκογραφική του παρουσία με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση στη σκηνή και την γκάμα του ρεπερτορίου του, ο Μιχάλης Εμιρλής είναι και πάλι εδώ έτοιμος να σας απογειώσει.

Μαζί με μια ομάδα τεσσάρων εξαίρετων μουσικών, ο Μιχάλης Εμιρλής με βασικό άξονα τα τραγούδια από την δισκογραφία του (Η πίπα της Ειρήνης,  Μη μου μιλάτε για ‘κείνη,Αυτό που σ’ αρέσει, Να σε ξεχάσω προσπαθώ) αλλά και τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής ποπ και ροκ σκηνής παρουσιάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, καλή διάθεση και πολύ κέφι!

Παράλληλα ο Μιχάλης παρουσιάζει και δύο τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς  που θα κυκλοφορήσει σύντομα, “Στην τρέλα με πηγαίνεις“,  ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί αλλά και το ολοκαίνουργιο “Το εγώ να γίνει εμείς” σε στίχους και μουσική δική του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει μια νέα εξαιρετική ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, ηΕιρήνη Δανιήλ που θα σας εκπλήξει με τις ερμηνευτικές της ικανότητες και τις υπέροχες επιλογές της.

Mikes Irish Bar:

Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών

www.mikesirishbar.com

τηλ. Κρατήσεων: 210 7776797

είσοδος: 6€, μπύρα 5€, ποτό 7€

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

PHILIP KERR // ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός «Μια εξαιρετική πλοκή […] ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα από έναν προικισμένο συγγραφέα που έφυγε νωρίς». – Washington Post «(…) Το Φοβού ...