Ο Πάνος Μουζουράκης ​συμμετέχει ​στη μεγάλη συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες».

Με πολλούς-πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία  έδωσαν αφιλοκερδώς το “παρών” στην πρόσκληση αυτή.

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 6 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα
Ταμείο: 8 ευρώ + τρόφιμα
Ορθίων Αρένα μπροστά στην σκηνή 
(ενιαία τιμή): 12 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Συντελεστές
Ενορχηστρώσεις: Γιώτης Κιουρτσόγλου
Παίζουν: Γιώτης Κιουρτσόγλου, μπάσο
Βαγγέλης Καρίπης, κρουστά
Δημήτρης Λάππας, κιθάρα, μπουζούκι
Στάθης Αννινος, πλήκτρα
Καλλίστρατος Δρακόπουλος, ντραμς
Steve Tesser, κιθάρες
Θοδωρής Σούκερας, τρομπόνι
Δημήτρης Αγάθος, τρομπέτα
Βασίλης Χατζηνικολάου, ακορντεόν
Εύη Μάζη, φλάουτο
Εικαστική επιμέλεια: Αλέξης Κυριτσόπουλος
Σκηνοθεσία: Διονύσης Σαββόπουλος-Μυρτώ Κοντοβά
Κείμενα: Διονύσης Σαββόπουλος-Μυρτώ Κοντοβά
[Κείμενα Γιάννη Ζουγανέλη: Γιάννης Ζουγανέλης]

Ήχος: Γιάννης Τούντας,  Αργύρης Λιανός
Σχεδιασμός σκηνής, φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης
Ενδυματολόγος: Ζαίρα Φαληρέα
Τεχνικός διευθυντής: Αντρέας Παράβας

  
Παράταση λειτουργίας metro και τραμ ως τη 01.00 π.μ. προς διευκόλυνση όσων έρθουν στη συναυλία.


Λειτουργεί ταμείο προπώλησης εισιτηρίων στο Καλλιμάρμαρο έως και την ημέρα της συναυλίας από τις 10.30 το πρωί χωρίς διακοπή 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.00 μ.μ.

Χρησιμοποιήστε για την είσοδο σας και τις 4 πύλες ελέγχου εισιτηρίων που βρίσκονται αριστερά και δεξιά στην μπροστινή όψη του Σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων αρένας-ορθίων παρακαλούνται να εισέρχονται αποκλειστικά από τις δυο κεντρικές εισόδους έμπροσθεν και για τις κερκίδες παρακαλείσθε να προτιμάτε τις δύο εισόδους στα πλάγια.

Τα ΑμεΑ και ο συνοδός τους θα εισέρχονται με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων (όπου χρειάζεται) αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του Σταδίου προς την αρένα όπου υπάρχει ράμπα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια.

Υπενθυμίζουμε οτι απαγορεύονται στο χώρο του Σταδίου τρόφιμα, ποτά και το κάπνισμα και σας παρακαλούμε να φροντίζετε για την καθαρή διατήρηση του χώρου που αποτελεί αρχαιολογικό μνημείο.

Τρόφιμα σε φυσική μορφή φέρνουν οι θεατές που θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα ταμεία πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήριο προπώλησης δεν φέρνουν τρόφιμα σε φυσική μορφή αφού έχουν κάνει την προσφορά τους ήδη

Επιτυχής ολοκλήρωση των δοκιμαστικών αρχαιολογικών ερευνών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου στην Αφάντου

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές τομές που διενέργησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου στην Αφάντου της Ρόδου, σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας με το Ταμείο Αξιοποίησης ...