Παπαδόπουλος-Δεληκούρας-Μπουλέ πρεμιέρα στο Χάραμα

Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκαν τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τον Βαγγέλη Δεληκούρα στην πόλη από την οποία ξεκίνησαν τη μεγάλη τους πορεία, καθώς δυο από τα αγαπημένα «Παιδιά από την Πάτρα», ξανάσμιξαν επί σκηνής στο κατάμεστο «Θερινό Χάραμα», έναν εξαιρετικό χώρο διασκέδασης στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος έπεισε τον γκουρού του, όπως τον αποκαλεί, Βαγγέλη Δεληκούρα, να ανέβει στη σκηνή μετά από 22 ολόκληρα χρόνια με μεγάλους κερδισμένους όσους είχαν την ευκαιρία να τους ακούσουν γλεντώντας μέχρι τα ξημερώματα.

 

Χρήστος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Δεληκούρας ερμήνευσαν τραγούδια που έγραψαν και άφησαν εποχή στη χρυσή δεκαετία του λαϊκού συγκροτήματος όπως «Πίνω μπύρες», «Πίκρανες το φαντάρο», «Λαϊκό Τσα-τσα», «Δεν χρωστάω», «Μου λένε να μην κλαίω», «Κουφάλες» και άλλες πολλές διαχρονικές τους επιτυχίες.

Στο πρώτο μέρος ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος παρουσίασε την πλούσια μουσική του πορεία μετά τα «Παιδιά της Πάτρας», με φόντο ένα εξωτικό σκηνικό και τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως το «Αρχιπέλαγος», «Αυτή η Γη έχει φωνή»,  «Της αγάπης μαχαιριά», «Φίλα με» και άλλες πολλές του δημιουργίες.

Μαζί τους οι Λίζα Ανδρέου, Κώστας Τζιαγκούλας, Γιάννης Στάθης, Μυρτώ Καμβυσίδη,  Μιχάλης Πουλίδας καθώς και μία συνεργασία έκπληξη, η Νάντια Μπουλέ.

Στην Πάτρα όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

 

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 671639 & 2610 672444