Παράταση για την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, «παίρνουν παράταση» στις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μετά από απαίτηση του κοινού.

Θα ολοκληρώσουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, δίνοντας τις τελευταίες παραστάσεις τα δυο διήμερα που ακολουθούν δηλαδή 4,5,11 και 12 Μαρτίου.unnamed (1)

Η συνάντηση των δύο χαρισματικών ερμηνευτών κυριολεκτικά αγκαλιάστηκε από το κοινό: Πάνω από 10.000 άτομα χειροκρότησαν, ψήφισαν τις «παραγγελιές» τους και συγκινήθηκαν από τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Οι δύο καλλιτέχνες διέτρεξαν στο πρώτο πρόγραμμα ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού τους ρεπερτορίου προσθέτοντας προσεγμένες επιλογές από το ευρύτερο ελληνικό τραγούδι, ενώ στο δεύτερο έκαναν αυτό ακριβώς που υποσχέθηκαν με τον τίτλο της παράστασης.

Οι «Παραγγελιές» του κοινού ήταν οι πρωταγωνιστές του δεύτερου μέρους αυτού του πρωτότυπου προγράμματος, που συνοδεύτηκε από δυνατό χειροκρότημα, πηγαίο κέφι και βέβαια την αυθόρμητη συμμετοχή του κοινού στις … παραγγελιές. Ζητήθηκαν και ακούστηκαν μεταξύ άλλων πολυαγαπημένα τραγούδια του Γούναρη, του Μπιθικώτση, του Πλέσσα, του Φίλιππα Νικολάου και του Γιάννη Πάριου, όλα επί τόπου, “παρουσία του πελάτου”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

και μαζί τους και η φρέσκια φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη
που ήδη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα τραγούδια της.

unnamed (2)

Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα),
Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα),Steve Tesser (κιθάρα).

 

Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης καιΣτρατής Καραδημητράκης.

 

Πληροφορίες

 

Ώρα έναρξης: 22:30

 

Τιμές

Φιάλη ποτό 140 ευρώ – κρασί 70 ευρώ
ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 30 ευρώ, στο μπαρ ποτό 15 ευρώ
Δεύτερο ποτό: ποτό στο τραπέζι 12 ευρώ, μπύρα 8 ευρώ, κρασί 7 ευρώ
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ
είσοδος με ποτό στο μπαρ 12 ευρώ

 

Προπώληση εισιτηρίων

 

www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr

Οι νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων Κέδρος

Οι τελευταίες εκδόσεις της χρονιάς: τρία βιβλία για μικρά (αλλά και μεγάλα) παιδιά.  Το βιβλίο του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ σε ανανεωμένη ...