Παρουσίαση βιβλίου “Όχι αρκετά νεκρός”

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Βαγγέλης Βερτόπουλος παρουσιάζουν το νέου βιβλίο με τίτλο “Οχι αρκετά νεκρός”, την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 19:00 στο cafe Αίτιον ( Τζιαίων 8, Αθήνα)

Για το βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν η Αννα Μαρία Παπίρη (δημοσιογράφος, συγγραφέας) και η Αθανασία Βολτέα (δημοσιογράφος)
Είσοδος Ελεύθερη

Λίγα Λόγια το Βιβλίο

ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΚΡΟΣ
Μυθιστόρημα
Βαγγέλης Βερτόπουλος

 
Περίληψη

Ο Άγγελος ξυπνά από τον πιο παράξενο λήθαργο, βυθισμένος στο σκοτάδι και μόνος. Δεν γνωρίζει που βρίσκεται ούτε τι του έχει συμβεί. Αναζητά τις αναμνήσεις του οι οποίες σταδιακά φωτίζονται.
Η Ελίνα, έχει γίνει μάρτυρας ενός τραγικού δυστυχήματος. Σε μια στιγμή έχασε τον άνθρωπο που αγαπούσε και επιστρέφει συντετριμμένη από τη Σαντορίνη στην Αθήνα με αναμνήσεις να την βομβαρδίζουν.
Την ίδια στιγμή στο Εργαστήριο Μελέτης Εγκεφάλου του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Φαίη, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το νέο της απόκτημα που περίμενε χρόνια: τον εγκέφαλο ενός δωρητή οργάνων σε άριστη κατάσταση που θα επιτρέψει σε εκείνη και την ομάδα της να μελετήσουν τις λειτουργίες του ανθρωπίνου νου.
Οι ζωές ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, που δεν κατοικούν καν στην ίδια πόλη, θα πάρουν περίεργη τροπή εξαιτίας ενός δυστυχήματος. Ο Άγγελος, θα επηρεάσει τις ζωές αυτές, την καθεμιά με διαφορετικό τρόπο, ίσως να επηρεάσει και την ζωή όπως την αντιλαμβανόμαστε γενικότερα σήμερα..