Παρουσίαση Προγράμματος του “2ου LOUTRAKI FESTIVAL”

 Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στις 12:30

Μετά την επιτυχία του 1ου Loutraki Festival τo 2015, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τη χώρα, παραμένει σταθερός στόχος των διοργανωτών να καθιερωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα πανελλαδικά.

Το πρόγραμμα του 2016 διατηρεί το υψηλό του επίπεδο, με συνεργασίες και συμπράξεις σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, το Blues Festival, το Rock Festival και τα Tuesday’s Sunsets, που αποτελούν θεματικές του Φεστιβάλ, αλλά και μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος στη μαγευτική τοποθεσία του Σχοίνου, το Odyssia Festival, μια καινούργια διοργάνωση χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής με εξαιρετικό line up. Παράλληλα, θα φιλοξενηθεί μια κορυφαία αρχιτεκτονική έκθεση, ενώ δεν θα λείψουν και οι παρουσιάσεις συγγραφέων και άλλων καλλιτεχνών από το τοπικό δυναμικό.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας και ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Στην παρουσίαση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, εκπρόσωποι των θεματικών φεστιβάλ, εκπρόσωποι των χορηγών και των χορηγών επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι μουσικές εκπλήξεις. 

1.015.000 ευρώ από το ΥΠΠΟΑ για παραγωγές ομάδων κλασικού και σύγχρονου χορού, μονοετούς και διετούς προγραμματισμού

Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.015.000 ευρώ ανακοινώνονται σήμερα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά από πρόσκληση του ΥΠΠΟΑ, μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων, στις 7 ...