Παρουσίαση του βιβλίου “Στην καρδιά του δάσους” της Θάλεια Ζεϊμπέκη στον Art63

Παρουσίαση της νέας σειράς των εκδόσεων ‘’Βιότοπος ‘’

Στην καρδιά του δάσους – Θάλεια Ζεϊμπέκη

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Χώρος Τέχνης Art63 της Δραματικής Σχολής Αθηνών

“Γ. Θεοδοσιάδης”

Οι εκδόσεις Βιότοπος με χαρά σας καλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ποίηση για την παρουσίαση της νέας σειράς εκδόσεων για το 2019 με τίτλο… “στην καρδιά του δάσους”.

Ανάμεσα στις σκιές των πυκνών κλαδιών και δίπλα στα κρυφά περάσματα, κάτω από τις φυλλωσιές των περήφανων δέντρων του δάσους, ένας ξεχωριστός -κρυφός για τους περισσότερους- κόσμος μας καλεί να τον ανακαλύψουμε και να του δώσουμε την αγάπη και την προστασία που χρειάζεται για να ζήσει μαζί μας. Ζώα δυνατά, πανέμορφα πουλιά, πεταλούδες, χρωματιστά έντομα και άλλοι μικροοργανισμοί συνθέτουν μια μοναδική συμφωνία απρόσμενης χάρης και άγριας ομορφιάς.

Η Θάλεια Ζεϊμπέκη αντλώντας έμπνευση από αυτή την υπέροχη ζωή, ζωγραφίζει αυτούς τους ντροπαλούς κατοίκους, που η επιβίωσή τους είναι τόσο αναγκαία. Η νέα σειρά των εκδόσεων Βιότοπος περιλαμβάνει εκτός από τις υδατογραφίες των μικρών, ευάλωτων οργανισμών και περιγραφές της ζωής και των συνηθειών τους.

Σας καλούμε στην ετήσια εκδήλωση για τη νέα μας σειρά όπου θα παρουσιαστούν οι υδατογραφίες και αποσπάσματα από το περιεχόμενο των εκδόσεων.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν με τραγούδια γνωστών συνθετών,
ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος και η μουσικός-συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου.
Απαγγέλλουν αποσπάσματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών οι σπουδαστές-ηθοποιοί της Δραματικής Σχολής Αθηνών “Γ. Θεοδοσιάδης”: Τζέσικα Κουρτέση και Γιάννης Σίντος.

Έναρξη: 19.30

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Χώρος Τέχνης Art63 της Δραματικής Σχολής Αθηνών

“Γ. Θεοδοσιάδης”: 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα.

ΜΑΡΑΘΩΝΟΘΕΑΤΡΟ Στον χώρο Τέχνης 92 art

  Για πρώτη φορά διοργανώνεται Μαραθώνιος θεάτρου από την σχολή 92 Artschool, που εδώ και 3 χρόνια έχει μπει δυναμικά στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Την Κυριακή ...