Παρουσίαση του δίσκου του Βασίλη Προδρόμου «Η ζωή ξεκινάει από τώρα»

 

Η Protasis Music και ο Βασίλης Προδρόμου  παρουσιάζουν τον δίσκο  «Η ζωή ξεκινάει από τώρα» την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο ATHENAEUM Κελάρι (Αδριανού 3, Θησείο, απέναντι από τον ΗΣΑΠ «Θησείο») Τηλ. Κρατήσεων:  210 3210239, 6945160385, 6972897331

Ακούστε & Δείτε τον Βασίλη Προδρόμου

Ο Βασίλης Προδρόμου γεννήθηκε στις Σέρρες την 1η Ιουνίου 1983. Από την ηλικία των 4, ξεκίνησε να ασχολείται με τα έγχορδα. Αργότερα φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Σερρών ενώ ταυτόχρονα πήρε μαθήματα λαϊκής κιθάρας και τρίχορδου μπουζουκιού από τους Σταύρο Βασδέκη και Δημήτρη Ψαρρά αντίστοιχα. Ως φοιτητής Αρχιτεκτονικής στο Δ.Π.Θ. δραστηριοποιήθηκε ως μουσικός και τραγουδιστής σε μουσικές σκηνές και συναυλίες γενικά στη βόρεια Ελλάδα. Τον Δεκέμβρη του 2013 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα με την Γλυκερία και τον Μπάμπη Τσέρτο. Η σύμπραξη με την Γλυκερία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ενώ παρουσιάζει τις δικές του μουσικές σε σκηνές εντός κι εκτός Αθηνών, με βασικούς συνοδοιπόρους τον συνθέτη και ακορντεονίστα Dasho Kurti και τον τραγουδοποιό/ πολυ-μουσικό Δημήτρη Σίντο.

Συνεργασίες (Live): Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης, Νίκος Δημητράτος, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Κουρτίδου, Μανώλης Καραντίνης κ. ά.

Δισκογραφία – Συμμετοχές: Απ’ της γης το Μαξιλάρι, Δ. Σίντος (2011), Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη, Α. Κατσιγιάννης- Ν. Αναγνωστάκης (2014)

 

Το άλμπουμ «Η ζωή ξεκινάει από τώρα» είναι η πρώτη προσωπική δισκογραφική παρουσία του Βασίλη Προδρόμου και περιλαμβάνει συνθέσεις δικές του και των: Τάκη Μπουρμά, Δημήτρη Σίντου, Dasho Kurti 

και στίχους του ίδιου, καθώς και των: Τάκη Μπουρμά, Κων/νου Πλούσιου, Κικής Πέιου, Βάνας Μάη

Σημαντική η συμμετοχή της Σοφίας Κουρτίδου με τη χαρακτηριστική ερμηνευτική της παρουσία.