Παρουσιάστηκε ο “Αστρικός Χάρτης” του Κώστα Τριανταφυλλίδη

 
Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο «Ρυθμός Stage» με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της νέας δουλειάς του Κώστα Τριανταφυλλίδη ” Αστρικός Χάρτης”.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα μίλησαν  ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας και εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρείας «PROTASIS»  ο Νίκος Οικονόμου.709061cd-11f2-4335-9c9c-7a3b5506d42e
Στη συνέχεια ο Κώστας Τριανταφυλλίδης περιέγραψε με συγκίνηση λεπτομέρειες για την νέα του αυτή δουλειά. Οι στιχουργοί Γρηγόρης Μαρινάκης και Πέπη Δουρέκα ευχαρίστησαν τον δημιουργό για τη συνεργασία και το κοινό για την ένθερμη υποστήριξη και ανταπόκρισή του.
   Ο Γιώργος Νταλάρας με τη σειρά του, με λόγια καρδιάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον φίλο του Κώστα Τριανταφυλλίδη και συγκίνησε το κοινό με την αμεσότητά του. Με μοναδικό τρόπο ερμήνευσε το τραγούδι  «Αγάπες που παλιώσατε», σε στίχους της Πέπης Δουρέκα, και ενθουσίασε εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου.
Στην παρουσίαση ερμηνεύτηκαν όλα τα τραγούδια του «Αστρικού Χάρτη»  από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη σε μια ζεστή, φιλική και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.