ΠΑΡΤΙ ΜΕ…ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (SAUSAGE PARTY) – 29 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Οι αυτοκόλλητοι Evan Goldberg και Seth Rogen ξαναχτυπούν. Αφού μας έφεραν το τέλος του κόσμου (This Is the End) και προκάλεσαν παγκόσμιο χαμό με το The Interview, επιστρέφουν δριμύτεροι με την ταινία Πάρτι με…λουκάνικα, μια ανατρεπτική, υπερ-σατιρική κωμωδία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες.

Το Πάρτι με…λουκάνικα είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων με κεντρικό ήρωα ένα λουκάνικο. Στο λουκάνικό μας γεννώνται κάποιες υπαρξιακές αγωνίες και ερωτήματα σχετικά με τον προορισμό του στον μάταιο τούτου κόσμο. Ποια είναι η ημερομηνία λήξης του; Είναι το άλλο του μισό ένα αφράτο ψωμάκι; Για ποιο λόγο τού κολλάνε η κέτσαπ και η μουστάρδα; Ξεκινώντας, λοιπόν, το ξεψάχνισμα συμπαρασύρει και άλλα τρόφιμα μαζί του, ώστε από κοινού θα αναζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει όταν εγκαταλείπουν τον γνώριμο και οικείο κόσμο του σούπερ μάρκετ και καταλήγουν στο περιβόητο καλάθι της νοικοκυράς.

29 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Dim Chord feat. Grace – FEEL ME

Ο επιτυχημένος Έλληνας παραγωγός και Dj Dim Chord, που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες “What’s Your Secret” & “I Can Feel It” επιστρέφει με ...