Πασχάλης Τερζής: «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι»

Ο Πασχάλης Τερζής μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, παρουσίασε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι», στο κατάμεστο Rock Ν’ Roll στο Κολωνάκι. Ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη, ανυπομονησία, νοσταλγία και πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη βρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων, φίλων,  αγαπημένων του συνεργατών, καθώς και η οικογένεια του που τον στηρίζει πάντα, σε κάθε του βήμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos – Emi  κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία ευχαρίστησε τον Πασχάλη, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τους άλλους δημιουργούς για αυτή τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία και σε αυτό το album.  Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κορυφαίος στιχουργός και ποιητής, Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει γράψει και τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου. Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Παπαδόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για αυτή τη συνεργασία και επισήμανε πως ο Πασχάλης ήρθε στην Αθήνα για να κάνει αυτό το album μετά από δική του προτροπή.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν και οι υπόλοιποι δημιουργοί: Βασίλης Δήμας, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Νίκος Μωραΐτης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παπαχαραλάμπους και Ηλίας Φιλίππου, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την τιμή που νιώθουν για αυτή τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους σε αυτό το cd.

Τελευταίος μίλησε ο φανερά συγκινημένος αλλά και πολύ ευτυχισμένος Πασχάλης Τερζής, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων τη χαρά του για όλα όσα φέρει αυτή η νεα δισκογραφική δουλειά του και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλους όσοι συμμετέχουν και με τον τρόπο τους συνέβαλαν σε αυτή.

Η γεμάτη αυτή παρουσίαση, έκλεισε με τη προβολή ενός αφιερώματος στη καριέρα του Πασχάλη Τερζή αλλά και στον νέο αυτό δίσκο, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Καλαϊτζής.

Ακούστε το άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» στο YouTube: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeYouTube

 

Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

iTunes: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeItunes

Apple Music: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeAppleMusic

Spotify: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeSpotify

Google Play: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeGplay

Napster: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeNapster

Deezer: http://bit.ly/OtiKiAnPisSouLeoNeDeezer

 

 

Το καινούριο άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή κατέκτησε την κορυφή του iTunes τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

bon voyage στο Ιδιόμελο

Την Παρασκευή 5/5/17  η Αιμιλία Ράπτη, στο τραγούδι, o  Κώστας Παπακωστόπουλος στην κιθάρα και o Βασίλης Δρογκάρης στο ακορντεόν έρχονται στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο  με ...