Πρεμιέρα για τους «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron»

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Marvel «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron», την Τετάρτη 29 Απριλίου, σε τρεις αίθουσες στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Η επική περιπέτεια, συνέχεια των πρώτων και εξαιρετικά επιτυχημένων «Εκδικητών», η οποία θα παίζεται στις αίθουσες από σήμερα 30 Απριλίου, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Marvel επιστράτευσε ξανά τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner), και προσέθεσε τους νέους συναρπαστικούς Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), αλλά και τους Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader και τον Vision, που ενσαρκώνει ο Paul Bettany.

Στην αθηναϊκή πρεμιέρα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση οι Iron Man, Captain America και ο Ultron – δηλαδή οι Αλέξανδρος Μπέης, Αντώνης Χαλδάς και Θοδωρής Αρμουράς, cosplayers με κοστούμια από το σύμπαν της Marvel, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους fans των χαρακτήρων (Cosplay Corp, www.cosplaycorp.com. Tο cosplay είναι παιχνίδι με χειροποίητα, λεπτομερή κοστούμια εμπνευσμένα από κόμικς και βοντεοπαιχνίδια). Παρόντες ήταν επίσης το συγκρότημα των Otherview, καθώς και οι κομίστες Γιάννης Ρουμπούλιας, Ηλίας Κυριαζής, Ulysses Farinas και Μιχάλης Διαλυνάς, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι έχουν συνεργαστεί με την Marvel.

Σύνοψη:

Όταν ο Tony Stark, μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης  που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε εντελώς στραβά, καθώς δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη πρέπει να συνασπιστούν κατ’ επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται εναντίον της ανθρωπότητας, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδιά του.  Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία.

 

30 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D