Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Γύρισα Σπίτι” στο Θέατρο ΠΚ την Κυριακή 20/11

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΠΚ η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γύρισα Σπίτι» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε. Μια παράσταση που αγκάλιασαν ιδιαίτερα καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές αλλά και φυσικά το θεατρόφιλο κοινό. Την παράσταση παρακολούθησαν φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο όπως: η Χριστίνα Κουλουμπή, ο Αδάμ Τσαρούχης, ο Χρήστος Συριώτης, ο Ηλίας Αλεξάνδρου, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Χρήστος Λιακόπουλος, η Μικαέλα Δαρμάνη, ο Πάρης Βαλταδώρος, η Βίκυ Τσιανίκα κ.ά.  

05_Γ.ΤΣΟΥΚΑΣ_Β.ΤΣΙΑΝΙΚΑ_Κ.ΜΟΥΤΣΗΣ_ΟΛ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ_rsz

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Είναι μια γυναίκα, είναι μόνη, ξεσπά, ονειρεύεται. Θέλει να δραπετεύσει, θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή μα καταλήγει πάντα στα δεδομένα της, στη βάση της. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα που καταφέρνει να σου δώσει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της.

Δεν είναι μια ακόμα ιστορία. Δεν είναι μια ακόμα γυναίκα. Σίγουρα ταυτίζεσαι μα δεν είναι η φίλη σου. Σίγουρα δείχνει μια γυναίκα της διπλανής πόρτας αλλά η διπλανή σου πόρτα ποτέ δε θα τη φιλοξενούσε.

Με γρήγορες εικόνες και εναλλαγές που κρατούν το θεατή σε μία αγωνία για το τι θα ακολουθήσει , το “Γύρισα σπίτι” γίνεται η σπίθα που θα ανάψει μια πυρκαγιά συναισθημάτων. Τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ηρωίδα; Ποιος είναι ο αθώος και ποιος ο ένοχος; ‘Εχει δίκιο ή άδικο στην όλη ιστορία;

Ένα δροσερό και πάντα επίκαιρο έργο για όλα εκείνα που τις γυναίκες απασχολούν. Ένα έργο για όλα εκείνα που οι άντρες, επιτέλους, πρέπει να μάθουν. Ερμηνευμένο από μία ηθοποιό με σκηνική εμπειρία και σκηνοθετημένο από έναν νέο που ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάπως πιο κινηματογραφικά.

 06_ΑΔΑΜ_ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ_Γ.ΤΣΟΥΚΑΣ_rsz

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας

Ερμηνεία: Βάσια Βασιλείου

Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη

Μακιγιάζ: Ελισάβετ Πέτρου

Φωτογραφίες: Τάκης Χρυσικός

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Τσούκας

Βοηθός ενδυματολόγου: Χριστίνα Ευσταθίου

07_ΜΙΚΑΕΛΑ_ΔΑΡΜΑΝΗ_Γ.ΤΣΟΥΚΑΣ_rsz

Το trailer της παράστασης:

https://www.youtube.com/ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ

 

INFO

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 21.15 (έως τις 18/12/2016)

Διάρκεια: 70 λεπτά

Εισιτήρια: 10 € κανονικό, 5 € μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι)

08_ΧΡ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ_Γ.ΤΣΟΥΚΑΣ_rsz

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Τηλ. 210 9011677
Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος)

Online ticketing: www.pktheater.gr

09_ΧΡ.ΣΥΡΙΩΤΗΣ_Μ.ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗ_Γ.ΤΣΟΥΚΑΣ_rsz

«Θα Έρθω Κοντά Σου Σιγά-Σιγά» – (Tout Le Monde Debout) Υλικά και Social Assets – Από 2 Αυγούστου στους κινηματογράφους

Μια υπέροχη αισθηματική κωμωδία που υπόσχεται να κερδίσει καρδιές Δείτε το trailer: https://youtu.be/te5PDo1DUwA Λίγα λόγια για την ταινία Ο Ζοσλέν, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην ...