Πρώτη εικόνα από το σίκουελ του BLADE RUNNER του Denis Villeneuve

“Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner” είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ridley Scott ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα. 

Denis Villeneuve, σκηνοθέτης 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 

Ο Denis Villeneuve (Sicario: ο ΕκτελεστήςPrisoners) πρόκειται να σκηνοθετήσει την ταινία και το ρεπεράζ έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτό το μήνα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros. στη βόρεια Αμερική και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει να την διανείμει εκτός Αμερικής.

Το sequel τοποθετείται μερικές δεκαετίες αργότερα από το 1982, με τον Harrison Ford να επιστρέφει ως -ο θρυλικός πλέον- Rick Deckard. Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον Hampton Fancher και τον  Michael Green, πατώντας πάνω στην αρχική ιστορία του Fancher και του David Peoples που με τη σειρά του βασίστηκε στη νουβέλα του Philip K. Dick «Do Androids Dream of Electric Sheep». Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Το καστ περιλαμβάνει τους:  Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, Dave Bautista, David Dastmalchian και Hiam Abbass.

Ο Frank Giustra και ο Tim Gamble, ιδρυτές και διευθυντικά στελέχη της Thunderbird Films, θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών, ενώ στην παραγωγή θα εμπλακούν ο Bill Carraro, αλλά και ο Ridley Scott.

 

 

Conkarah & Rosie Delmah – HELLO (REGGAE COVER)

Ο Τζαμαΐκανός καλλιτέχνης της reggae, Conkarah, συνεργάζεται με την μόλις 14 ετών Rosie Delmah από τις Νήσους Σολομώντα και μας παρουσιάζει μία άκρως καλοκαιρινή εκδοχή ...