ΡΑRΙS! TΗΕ SΗΟW……must go on!

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για αυτήν την τραγωδία. ’Εχουμε φίλους που σκοτώθηκαν και άλλους που τραυματίστηκαν. Αλλά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε κανονικά όλες μας τις παραστάσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, την Πράγα, την Κωνσταντινούπολη…Θα τις αφιερώσουμε στην μνήμη των φίλων μας και όλων των θυμάτων. Η μουσική και η αγάπη είναι η μόνη προοπτική που μπορούμε να φανταστούμε για τη συνέχεια στη ζωή μας…»

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Gil Marsalla, σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης  Раris!The shоw στο μέιλ μας ως διοργανωτές, όπου διακριτικά ρωτήσαμε εαν άλλαξε κάτι σχετικά με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Η ιστορία του γαλλικού τραγουδιού θα ξετυλιχτεί κανονικά λοιπόν στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο θέατρο Ваdmintоn  και το Παρίσι θα παραμείνει για όλους μας η Πόλη του Φωτός!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το Раris!The shоw είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ  σε όλο τον κόσμο.
Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαίες επιτυχίες των ΕDΙTΗ PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κλπ…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά επιτυχίες που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο:
LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR κ.α.

unnamed

 

ΡΑRΙS! TΗΕ SΗΟW
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30
ΘΕΑΤΡΟ ΒΑDΜΙΝΤΟΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2108840600
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
2108840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, ΡUBLΙC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SΕVΕN SPΟTS, ΙΑNOS, ΜΕDIΑΜΑRKT, RΕLΟΑD
 

ΙΡΙΔΑ – “Τότε που με ήθελες κι εσύ”

Η UTOPIA+ παρουσιάζει μια νέα καλλιτέχνιδα στα μουσικά δρώμενα. Η Ίριδα, με την ιδιαίτερη φωνή και τα κατακόκκινα μαλλιά,υπογράφει το στίχο και τη μουσική στο πρώτο ...