Στέλλιος Αντωνίου:Ότι τραγουδώ το ζω…

“Ζούμε στην εποχή του streaming όχι του cd player. Του ψηφιακού δηλαδή του αόρατου και όχι του χειροπαστού (cd)¨μας λέει μεταξύ άλλων ο Στέλλιος Αντωνίου ,στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΓΕΦΥΡΑ.

Ας δούμε τι μας είπε:

 

Νέο Κυκλοφορία  με τίτλο ΄Γνωστή Οπτασία”   πες μας για τους συντελεστές ;

Συντελεστές της παραγωγής είναι το στόυντιό μου S.A Music and Recording Studio και ο Ηλίας Κόλκας – Insane Distorted Perception Studio. Το ύφος του κομματιού κυμαίνεται κυρίως σε Pop.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από itunes, spotify, soundcloud, Youtube, και Facebook. Αν είστε Dj μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο facebook και θα σας το στείλω

unnamed (4)

 Eίσαι ερωτικός τραγουδιστής;

Μπορώ να προσαρμοστώ σε πολλά ύφη και ήδη μουσικής. Ότι τραγουδώ το ζω είτε αυτό είναι ερωτικό τραγούδι είτε κάτι άλλο.

 Είμαστε σε μια εποχή που βγαίνουν ελάχιστες ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Το ένα single βγαίνει μετά το άλλο ανά τρεις μήνες. Γιατί θεωρείς ότι φτάσαμε πλέον εδώ; Είναι καθαρά λόγω της οικονομικής κρίσης;

Όχι απαραίτητα… Eίναι θέμα εξέλιξης, παγκοσμιοποίησης και πολλών άλλων παραγόντων. Τώρα είναι η εποχή του ίντερνετ και είναι απεριόριστες οι δυνατότητες και οι επιλογές που έχεις για να κάνεις παραγωγές προσωπικής δουλειάς. Το μαρκετιγκ αλλάζει,δεν υπάρχουν δεδομενα καθώς ολα είναι ρευστά, οι εταιρείες προσπαθούν να προσαρμοστούν, οι καλλιτέχνες περισσότεροι απο ποτέ οι συνεργασίες πιο άμεσες χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία για να δημιουργηθεί και ένα τρομερό αποτέλεσμα. Οπότε σαν καλλιτέχνης μπορείς να κάνεις όπως σε βολεύει χωρίς να μπεις σε συγκεκριμένα καλούπια είτε παραγωγής ειτε διανομής της δουλειάς σου. Ζούμε στην εποχή του streaming όχι του cd player. Του ψηφιακού δηλαδή του αόρατου και όχι του χειροπαστού (cd).

unnamed (5)

 Πως χαλαρώνεις όταν έχεις ελεύθερο χρόνο;

Μ αρέσουν τα sports. Κολύμπι, surf, τρέξιμο καθώς επίσης και τα βιβλία τα ταξίδια. Κυρίως χαλαρώνω γράφοντας τραγούδια.

 Ποια τραγούδια; Ποια ακούσματα σε συγκινούν;

Μ αρέσουν τα κιθαριστικά τραγούδια καθώς επίσης και αυτα που έχουν ωραίες μελωδικές γραμμές. Μερικά που ξεχωρίζω είναι tears in heaven eric clapton, Girl From Ipanema by Astrud Gilberto, under my skin- Sinatra, More than words- extreme , show must go on-Queen.

 Ποια είναι η απαράβατη αρχή σoυ;

Να μη σταματώ ποτέ και να εγκαταλείπω στόχους.

unnamed (6)

 Ποια είναι η σχέση σου με το διαδίκτυο;

Προσπαθώ να ενημερώνομαι και να προλαβαίνω τις εξελίξεις. Είμαι online συνεχώς δηλαδή διαβάζοντας άρθρα. Αν μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά είναι πλέον πολύ καλός δάσκαλος.

 Ξεχωρίζεις κάποιο από τα τραγούδια που έχεις ερμηνεύσει;

Φυσικά αν και οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με τη φάση που βρίσκομαι. Αυτα που ξεχωρίζω είναι το Μάτια που δεν βλέπονται- Πασχαλίδης, Απουσία- Πασχαλίδης (μαχαιρίτσας), More than words- extreme, wish you were here- Pink floyd.

 Κλείνοντας τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους αναγνώστες μας;

Να μην εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους, να προσπαθούν και να κάνουν τα πάντα για την εσωτερική τους γαλήνη…

GLASS – Πρώτο trailer & αφίσα

O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τονΔιχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, ...