«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ» Με τη Μαρία Σουλτάτου, τον Παναγιώτη Καραδημήτρη και τον Γιάννη Λιδάκη στη μουσική σκηνή του HolyWood

Στην μουσική σκηνή του «HOLYWOOD» η Μαρία Σουλτάτου θα συναντήσει για πέντε βράδια την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και όλες τις Παρασκευές του Ιανουαρίου 6-13-20-27  2017 τους αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες Παναγιώτη Καραδημήτρη και τον Γιάννη Λιδάκη παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που θα βασιστεί στις καλύτερες στιγμές της Ελληνικής μουσικής και όχι μόνο.

Ο Παναγιώτης Καραδημήτρης  έρχεται από την Θεσσαλονίκη κα έχει στο βιογραφικό του πολλές και σημαντικές συνεργασίες  με μεγάλους  δημιουργούς  και ερμηνευτές της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως και σημαντικές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό εκπροσωπώντας με ήθος και δύναμη την μουσική μας. Συνεργασίες με : Μίκη Θεοδωράκη, Ηλία Ανδριόπουλο, Σαράντη Κασσάρα, Γιώργο Γερασιμίδη, Ντίνο Χριστιανόπουλο, Μανώλη Μητσιά, Βασίλη Λέκκα, Μαρία Δημητριάδη, Αλέξια, Σωτηρία Λεονάρδου, Αφροδίτη Μάνου, Κώστα Θωμαΐδη κ.ά… Η υπέροχη φωνή του, η αγάπη του για την μουσική και οι δυνατές ερμηνείες του τον κάνουν να ξεχωρίζει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιάννης Λιδάκης έρχεται από την Κρήτη από το Ηράκλειο όπου για πάρα πολλά χρόνια κοσμεί τις μουσικές σκηνές με εξαιρετικές συνεργασίες. Καταγόμενος από μουσική οικογένεια, έδειξε από πολύ νωρίς ότι η μουσική θα γινόταν σημαντικός τρόπος έκφρασης.  Όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργασίες του ήταν πολλές και σημαντικές είτε ως μουσικός είτε ως ερμηνευτής.

Μερικές από τις συνεργασίες του: Με τον αδελφό του Μανώλη Λιδάκη  – Βίκυ Μοσχολιού –  Σταμάτη Κόκοτα – Γιάννη Βογιατζή – Πίτσα Παπαδοπούλου –  Ελένη Βιτάλη – Ελένη Δήμου κ.ά

-Επίσης με την συνθετική του ιδιότητα κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1996.

Η Μαρία Σουλτάτου λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω πάρα πολλά χρόνια να καλέσω στην Αθήνα τους δύο φίλους μου να βρεθούμε και να ταξιδέψουμε στο ίδιο όνειρο και χαίρομαι που αυτήν την χρονική περίοδο τα κατάφερα και το όνειρό μου γίνεται  πραγματικότητα. Χαίρομαι που θα τραγουδήσω μαζί με τον Παναγιώτη και τον Γιάννη δίνοντας στους φίλους που θα έρθουν κοντά μας εξαιρετικές ερμηνείες, συγκίνηση, αλήθεια και αγάπη γιατί η μουσική είναι αγάπη και θα δοθεί απλόχερα και από τους τρεις μας».

Στην συντροφιά μας θα είναι τέσσερεις εξαιρετικοί μουσικοί νέοι δημιουργοί και σολίστες του χώρου. Στο πιάνο ο συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης, κιθάρα ο συνθέτης Δημήτρης Γαλίτης, βιολί ο Θεολόγος Μιχελής και στα κρουστά ο Σπύρος Γλένης είναι όλοι φίλοι μου και τους ευχαριστώ που με τιμούν με συμμετοχή τους σε αυτό .

HOLYWOOD STAGE

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί.    Ώρα έναρξης 21:30

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη Λ. Βουλιαγμένης 289

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210-9700418, 6942657651