Συναυλίες της Μαρίας Λατσίνου στην Κρήτη

Αθήνα – Κρήτη … μια ανάσα δρόμος. Στις πρώτες εμφανίσεις της εκτός Αθηνών η Μαρία Λατσίνου επισκέπτεται την Κρήτη προσκεκλημένη του Cretan Diet Festival (Ρέθυμνο, 5/7). Στο πλαίσιο της μίνι – τουρνέ στην Κρήτη εμφανίζεται επίσης στο Opus Wine Bar στο Ηράκλειο την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Το Cretan Diet Festival διοργανώνεται για 5η χρονιά φέτος στο Ρέθυμνο από την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρθύμνης, τον Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Το φετινό πρόγραμμα (1-7 Ιουλίου) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εμφανίσεις των: Κωστής Μαραβέγιας, Χαΐνηδες, Sbaraquack κ.α. Η Μαρία Λατσίνου θα εμφανιστεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 20.30.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου η Μαρία Λατσίνου θα εμφανιστεί στο Opus Wine Bar στο Ηράκλειο (οδός Καπετάν Χαραλάμπη 3, στο κέντρο του Ηρακλείου, τηλ. 2810 225151). Η συναυλία αρχίζει στις 21.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα live set σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια από το άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος», αλλά και καινούργιο υλικό καθώς και  λίγες απρόβλεπτες διασκευές. Μεσογειακός ήχος, ροκ ενέργεια, με δημιουργικά αφομοιωμένα στοιχεία jazz και ελληνικής παράδοσης.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου – Cretan Diet Festival, Ρέθυμνο

 Πέμπτη  7 Ιουλίου – Opus Wine Bar, Ηράκλειο

 

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (τύμπανα).

 

 

 

Μαρία Λατσίνου – Χαμένη Γενιά https://www.youtube.com/watch?v=pvQ_ZYRNzWg

Μαρία Λατσίνου – Θα είμαι εκεί   https://www.youtube.com/watch?v=wBUHXZuh2qs

Μαρία Λατσίνου – Ο Θίασος Κοιμάται http://www.puzzlemusik.com/el/release/maria-latsinou-mia-anasa-dromos/

Μαρία Λατσίνου – (Αν δεν σ’αρέσει το) Κρασί https://soundcloud.com/puzzlemusik/maria-latsinou-an-den-s-aresei-to-krasi

 

 

 

 

.