Τα μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου από τον Ι. Τριανταφυλλίδη

Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44οΦεστιβάλ Βιβλίου το οποίο πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 25/9 έως και την Κυριακή 11/10.

Το Σάββατο 26/9 από τις 19:00 ως τις 21:00, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα βρίσκεται  για να υπογράψει τα βιβλία του, να συνομιλήσει με το κοινό και βέβαια να «μοιραστεί» μικρά μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτο πρόσωπο. Παράλληλα, όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε νέους τίτλους, ιδέες για την έκδοση του δικού μας  βιβλίου και να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις σε θέματα εκτύπωσης και παραγωγής.

Θα  γνωρίσουμε από κοντά τον πρώτο εκδοτικό οίκο που έφερε στην Ελλάδα την έννοια των ανεξάρτητων εκδόσεων, καθώς και όλη την ομάδα που αποτελεί την κινητήριο δύναμή του.

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στην «Ανάγνωση ως πολιτική πράξη» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της UNICEF.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:30, Παρασκευή – Σάββατο 18:00-23:00 & Κυριακή 11:00-22:30, στο περίπτερο 32 μας περιμένει η Andy’s Publishers

unnamed (1)

Λίγα λόγια για την Andys Publishers:

Είναι ο πρώτος εκδοτικός οίκος που έφερε στην Ελλάδα τις ανεξάρτητες εκδόσεις. Από το 2003 καινοτομεί  προσφέροντας μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να πραγματοποιηθεί η έκδοση ενός βιβλίου. Η έμπειρη ομάδα της ακούει με ιδιαίτερη προσοχή, διερευνά  τις ανάγκες και προτείνει  λύσεις ώστε το όνειρο της συγγραφής  να γίνει πραγματικότητα.  Η print-on-demand τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα  από την εκτύπωση  1 έως και 1.000.000 βιβλίων. Ο κόσμος της Andy’s Publishers αποτελείται από εκατοντάδες επιτυχημένους συγγραφείς και δεκάδες χιλιάδες βιβλία… Ο επόμενος ίσως είστε εσείς!

 

www.andyspublishers.com

https://www.facebook.com/andyspublishers.gr

Γιώργος Γελαράκης «Δυο Ζωές»

Ο Γιώργος Γελαράκης, μετά από 2 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο, ρυθμικό τραγούδι, σε πλήρως ανανεωμένο ύφος. Για πρώτη φορά δοκιμάζει  τις ...