Τα νέα του μήνα από τις Εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

Εκθέσεις Βιβλίου!
Μήνας μεγάλων εκθέσεων ο Ιούνιος. Ήδη αυτή την Κυριακή ολοκληρώνεται η Γιορτή Βιβλίου στο Θησείο της Αθήνας, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και το Φεστιβάλ Βιβλίου στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα αρχίζει επίσης η Έκθεση Βιβλίου στοΠασαλιμάνι. O εκδοτικός μας οίκος είναι πάντα παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις για το βιβλίο. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο κάτω για να δείτε τις λεπτομέρειες. Σας περιμένουμε!

 

Περισσότερες πληροφορίες!

 

Χειμερινό ηλιοστάσιο
Πολλά τα εγκωμιαστικά σχόλια από αξιόλογους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για την τελευταία ποιητική συλλογή του Γιάννη Πλαχούρη Χειμερινό ηλιοστάσιο. Η ανταπόκριση των αναγνωστών είναι συγκινητική. Ορισμένες δημοσιευμένες κριτικές μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ πάνω στη διπλανή φωτογραφία. Για να αποκτήσετε τη συλλογή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κάτωθι μπλε κουμπί.

 

Θέλω να το αποκτήσω!
Έμιλυ Ντίκινσον
Ίσως κάποιοι νέοι σινεφίλ να πρωτοσυνάντησαν την Έμιλυ Ντίκινσον στην ταινία “Ήρεμο Πάθος”, που παίζεται αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι βιβλιόφιλοι όμως πάντα γνώριζαν πως η Ντίκινσον υπήρξε η σπουδαιότερη Αμερικανίδα ποιήτρια του 19ου αιώνα. Τα δυνατά συναισθήματά της χαράχτηκαν αιώνια στο έργο της και η λογοτέχνις Άννα Δασκαλοπούλου τα μεταφέρει στη γλώσσα μας με τις δύο συλλογές των εκδόσεών μαςΑγάπη και Ζωή.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Στον ιστότοπό μας μπορείτε πλέον να βρείτεδεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζουμε για όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπού μας.

 

Δείτε τη λίστα των ειδικών προσφορών!